Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a divorțat Ștefan Bănică de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. „Relaţiile au avut de suferit”

De ce a divorțat Ștefan Bănică de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. „Relaţiile au avut de suferit”
6

de Andra Stana,

Ștefan Bănică a fost căsătorit cu două dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Până să devină soțul Laviniei Pîrva, artistul a mai fost însurat cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Invitat în cadrul unui podcast, Ștefan Bănică a spus adevărul despre divorțurile sale.

În 1994, Ștefan Bănică se căsătorea cu Mihaela Rădulescu. Mariajul lor a durat 5 ani, iar la vremea respectivă se specula că artistul ar fi înșelat-o pe diva de la Monaco și acesta ar fi fost motivul divorțului, scrie libertatea.ro.

Mai târziu, în 2005, Ștefan Bănică s-a afișat cu Andreea Marin. Un an mai târziu, în 2006, cei doi au făcut pasul cel mare și au făcut nunta.

În același an, „Zâna Surprizelor” a născut-o pe Violeta, fetița lor. Astăzi, Violeta este o adolescentă superbă, care apare deseori în public la concertele și spectacolele tatălui său.

Căsnicia lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin a ajuns la final în 2013, atunci când au decis să divorțeze.

Ștefan Bănică dă vina pe presă pentru divorțurile sale

Invitat în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, juratul de la „X Factor” a spus care au fost cauzele pentru care căsniciile sale s-au încheiat. Ștefan Bănică consideră că atenția foarte mare a presei asupra căsniciilor sale au făcut ca acestea să se destrame.

„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenții exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă. Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora.

Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a declarat Ștefan Bănică Jr. în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

De ce a divorțat Ștefan Bănică de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. „Relaţiile au avut de suferit” (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andreea Marin despre divorțul de Ștefan Bănică: „Într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta”

Invitată în emisiunea „În oglindă” a lui Mihai Ghiță, Andreea Marin a dezvăluit care e motivul pentru care a divorțat de celebrul cântăreț.

În urmă cu opt ani, într-o postare publică pe rețelele de socializare, cei doi își anunțau separarea. Atunci s-a zvonit că el i-ar fi fost infidel Zânei Surprizelor.

Andreea Marin susține că ea nu a greșit cu nimic în căsnicie.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.

Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea online „În oglindă”.

Sursa foto: Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton