Homepage  / Seriale turceşti

De ce a fost anulat serialul turcesc „Destan” cu Ebru Șahin

De ce a fost anulat serialul turcesc „Destan” cu Ebru Șahin

de Roxana Mirea,

Vești triste pentru fani. Serialul turcesc „Destan”, primul proiect în care Ebru Șahin a apărut după mega-succesul „Hercai”, a fost anulat. În primăvara lui 2022, după finalul primului sezon, ATV anunța că s-a stabilit continuarea seriei cu un al doilea sezon, dar în cele din urmă această idee a fost abandonată.

De ce a fost anulat serialul turcesc „Destan” cu Ebru Șahin

Serialul istoric „Destan”, primul proiect în care Ebru Șahin a apărut după mega-succesul „Hercai”, este o poveste de dragoste epică, plasată în secolul al VIII-lea, în stepele Asiei Centrale, înainte ca turcii să treacă la Islam. Cu siguranță, fanii sunt foarte supărați după ce au aflat că serialul turcesc „Destan” a fost anulat.

Inițial, s-a planificat reînnoirea serialului pentru un al doilea sezon, dar în cele din urmă această idee a fost abandonată. Potrivit jurnalistei Oya Dogan, decizia de a anula serialul a fost luată de producătorul Mehmet Bozdağ și de conducerea postului ATV după ce au revizuit scenariul celui de-al doilea sezon.

Aceștia au ajuns la concluzia că scenariul este foarte impresionant și ar putea face un nou serial de televiziune excelent. În plus, o parte din publicul „Destan” a renunțat să mai urmărească serialul, așa că este puțin probabil ca telespectatorii să se întoarcă pentru a urmări cel de-al doilea sezon, scrie presa din Turcia.

Așasar, producătorii au decis să încheie serialul „Destan” și să înceapă lucrul la un nou serial TV istoric produs de compania lui Mehmet Bozdaö. Nu se cunosc foarte multe detalii despre viitorul proiect. Se poate doar presupune că intriga va fi dedicată adoptării islamului de către triburile turcești.

Care e povestea din „Destan”

„Destan” este un serial istoric, produs pentru postul ATV de renumitul producător Mehmet Bozdağ. Acesta este responsabil pentru titluri de mare succes la turci, precum „Diriliş: Ertuğrul” („Putere și glorie” la noi) și „Kuruluş: Osman”, cu Burak Özçivit. Acesta este motivul pentru care toată lumea a bănuit din start că „Destan” se va bucura asemenea de audiențe bune.

Primul sezon din „Destan” a fost lansat în Turcia pe 23 noiembrie 2021Serialul s-a încheiat pe 14 iunie 2022, după difuzarea celui de-al 27-lea episod, scrie wikipedia.org. Serialul cu Ebru Șahin a fost difuzat de postul ATV (la ATV a fost difuzat la turci și „Hercai”).

Povestea spusă de serialul „Destan” începe cu Alpagu Khan, ai cărui infanteriști au fost uciși din cauza unei capcane întinsă de chinezi. În urma acestei trădări, fratele său Balamir Yabghu găsește un bilet asupra unui soldat chinez care dezvăluie că soția lui Alpagu, Tılsım Hatun, l-a trădat și că ea și tatăl ei au format o alianță cu China pentru a distruge Khaganatul Gök.

După ce află acest lucru, Alpagu o ucide pe Tılsım Hatun, lăsându-l astfel orfan pe fiul său, Batuga.

Decizia majoră luată de Ebru Șahin

La începutul lunii iulie, Ebru Șahin (28 de ani), protagonista serialului “Hercai”, și baschetbalistul Cedi Osman (27 de ani, care joacă în prezent la clubul NBA Cleveland Cavaliers), au făcut nunta în Turcia, asta după ce, în urmă cu o săptămână, se căsătoriseră civil în Ohrid (Macedonia de Nord), orașul de origine al lui Cedi.

Acum, presa din Turcia scrie că Ebru Șahin a luat decizia de a se muta la Cleveland, acolo unde joacă soțul ei, înainte de începerea noului sezon NBA, la mijlocul lui octombrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton