Homepage  / Vedete străine

De ce a fost îngrozit Chris Hemsworth să joace în „Furiosa”. „Voi distruge Mad Max. Va fi vina mea”

De ce a fost îngrozit Chris Hemsworth să joace în „Furiosa”. „Voi distruge Mad Max. Va fi vina mea”
7

de Roxana Mirea,

Chris Hemsworth nu era pregătit ca lumea să-i vadă personajul din viitorul prequel al filmului „Mad Max: Drumul furiei” (2015), când el și colegii săi de distribuție au început repetițiile. Starul Marvel a dezvăluit că a fost speriat de moarte în perioada premergătoare filmărilor pentru „Furiosa”.

Chris Hemsworth a fost îngrozit să joace în „Furiosa”

Chris Hemsworth a mărturisit că era foarte speriat atunci când urma să filmele pentru „Furiosa” deoarece nu a intrat pe deplin în contact cu personajul său decât atunci când era aproape timpul să se prezinte pe platou.

De multe ori primesc un scenariu și știu de la prima sau a doua citire cine este personajul și am un sentiment visceral instantaneu, de genul: ‘Bine, am înțeles’.” a declarat Chris Hemsworth în cadrul podcastului Happy Sad Confused. „Pe acesta l-am citit cu doi ani înainte de a începe filmările și am fost impresionat de scenariu. A fost cel mai frumos lucru pe care l-am citit. Îl iubesc pe George Miller – dar nu știam cine este acest personaj.”

Pe măsură ce ceasul a început să ticăie, actorul din „Thor” a început să simtă presiunea până când, din fericire, într-o zi, totul a venit ca prin minune.

„Am făcut aproximativ patru săptămâni de repetiții și am început să ne adâncim și să ne scufundăm în poveste, iar lucrurile au început să îmi vină în minte. Și apoi, cu aproximativ două săptămâni înainte de filmări, ceva a făcut clic”, a spus Hemsworth. „M-am gândit: ‘Ooh, Ooh! Cred că el este. Cred că așa se mișcă el’. Dar, în perioada de pregătire, și vorbesc de câțiva ani, am fost speriat de moarte. Îmi spuneam că voi deraia una dintre cele mai emblematice francize. Voi distruge Mad Max. Va fi vina mea.”

Australian actor Chris HemsworthIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Chris Hemsworth, foarte mândru de rolul din „Furiosa”

Detaliile legate de rolul lui Hemsworth au fost ținute sub tăcere, dar actorul pare să fi confirmat că îl va interpreta pe răufăcătorul Warlord Dementus. „Este un tip plăcut”, a adăugat Hemsworth în glumă.

Deși actorul a avut unele dificultăți în a intra în pielea personajului – indiferent cum se va numi acesta – Hemsworth a numit filmările pentru „Furiosa” „cea mai bună experiență din cariera mea” de până acum și „ceva de care sunt și cel mai mândru”.

El a continuat: „Am muncit mai mult decât am făcut-o vreodată. Colaborarea pe care am avut-o cu George a fost pur și simplu minunată, iar să lucrez cu Anya [Taylor-Joy] a fost incredibil.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton