Homepage  / Vedete româneşti

De ce a fost Nicole Cherry criticată de fani după ce a născut. „Calmați-vă, vă rog!”

De ce a fost Nicole Cherry criticată de fani după ce a născut. „Calmați-vă, vă rog!”
10

de Roxana Mirea,

De ce a fost Nicole Cherry criticată de fani după ce a născut. Nicole Cherry a născut o fetiță perfect sănătoasă, sâmbătă, 27 noiembrie. Proaspăta mămică a fost externată și este în culmea fericirii să se afle acasă cu micuța ei. Totuși, cântăreața a fost asaltată de diverse mesaje, unele fiind despre alăptate. Nicole Cherry a fost deranjată și i-a rugat pe internauți să nu-i mai trimită astfel de mesaje.

De ce a fost Nicole Cherry ctriticată de fani

De ce a fost Nicole Cherry criticată de fani. Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, trec prin clipe unice de când Anastasia, fiica lor, a venit pe lume. Recent, vedeta a fost externată și este în culmea fericirii să se afle acasă împreună cu cea mică. Totuși, fericirea ei a fost umbrită de o serie de mesaje despre alăptat pe care le-a primit de la internauți. Ea a fost deranjată de faptul că urmăritorii ei au început s-o critice, fără să știe că ea își alăptează fiica deja. Cel mai probabil, Nicole Cherry a primit foarte multe mesaje în care a fost întrebată dacă o alăptează pe fiica sa, potrivit libertatea.ro.

Artista a răbufnit și s-a filmat în timp ce o alăpta pe fiica ei, rugându-i pe oameni să se calmeze cu hrănirea la sân și să nu-i mai dea mesaje despre acest lucru.

Calmați-vă cu sânul! Calmați-vă, vă rog! Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!”, a spus Nicole Cherry, în InstaStory-ul de pe Instagram.

nicole-cherryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nicole Cherry a născut mai devreme

Micuța Anastasia a venit pe lume sâmbătă, 27 noiembrie. Nicole Cherry a născut mai devreme pentru că fiica ei trebuia să vină pe lume la începutul lui decembrie. La puțin timp după ce a născut, Nicole Cherry a transmis de pe patul de spital că atât ea, cât și cea mică sunt bine.

Este minunată. Nu că este a mea, dar este minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Mulțumesc pentru mesaje, am primit enorm de multe! Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a spus Nicole Cherry prin intermediul unui Insta Story, de pe patul de spital.

„Suntem bine”, a scris artista tot pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton