Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a izbucnit Andreea Mantea în lacrimi în platoul „Casa iubirii”

De ce a izbucnit Andreea Mantea în lacrimi în platoul „Casa iubirii”
4

de Andra Stana,

Andreea Mantea este acum moderatoarea emisiunii „Casa iubirii”. Vedeta Kanal D poate fi urmărită de luni până vineri, dar și în fiecare sâmbătă, în gala show-ului matrimonial. Cu toate că a promis că nu îi vor da lacrimile în timpul emisiunii, nu a putut să-și țină promisiunea și a izbucnit în plâns în fața telespectatorilor.

Motivul pentru care Andreea Mantea s-a emoționat în timpul filmărilor pentru „Casa iubirii”

Andreea Mantea a avut un moment de slăbiciune. Fiind foarte emoționată, a izbucnit în plâns, într-una dintre edițiile show-ului său matrimonial de la Kanal D, transmite postul tv.

Înainte de premiera noii sale emisiuni, Mantea promisese că nici nu va plânge și nici nu se va implica emoțional în poveștile concurenților.

„Pentru mine, cea mai mare provocare va fi să nu mai sufăr atât de mult odată cu ei. Deși este imposibil. Ei sunt cei care simt acea durere la maximum, dar voi prelua și eu din trăirile lor. Fiecare om suferă în felul lui”, spunea Andreea Mantea.

Andreea Mantea, în lacrimi din cauza unor concurenți „Casa iubirii”

Nu a reușit să se țină de cuvânt, Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi din cauza a doi concurenți de la „Casa iubirii”. Concurenta Iolanda a plâns din cauza lui Mihai, unul dintre băieții care fac parte din show-ul matrimonial.

„Mi-aș fi dorit să îl cunosc mai bine, însă acum e pedepsit!”, spune tânăra, care a vorbit cu atâta patimă despre concurentul din „Casa iubirii”, încât Andreea Mantea a hotărât să renunțe la pedeapsă. Totodată, l-a lăsat pe tânăr să meargă pentru câteva minute în casa fetelor, unde a putut să o îmbrățișeze pe Iolanda.

De-ce-a-izbucnit-Andreea-Mantea-in-lacrimi-in-platoul-„Casa-iubirii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Întreaga scenă a făcut-o pe prezentatoarea Andreea Mantea să lăcrimeze.

Foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton