Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a lipsit Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine a înlocuit-o

De ce a lipsit Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine a înlocuit-o
16

de Andra Stana,

Ramona Olaru nu a fost prezentă astăzi, 7 octombrie, în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ea a fost înlocuită de Irisha, o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și „Survivor România”.

Ramona Olaru și-a motivat absența de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. În ediția de vineri, 7 octombrie, locul celebrei asistente TV a fost luat de Irisha. Între timp, Ramona se bucură de o vacanță romantică alături de logodnicul ei, Cătălin Cazacu.

Ramona și Cătălin Cazacu se relaxează zilele acestea în Bari, în Italia. Prezentatorul TV și-a luat și el concediu de la Antena Stars pentru a-și duce iubita în vacanță.

Pe rețelele de socializare, Ramona Olaru a postat deja primele imagini din Bari.

„Am prins cel mai frumos apus! Era necesar să pun mai multe poze!”, a scris asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pe Instagram.

De-ce-a-lipsit-Ramona-Olaru-de-la-„Neatza-cu-Razvan-si-Dani.-Cine-a-inlocuit-o-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cine este Irisha, înlocuitoarea Ramonei Olaru în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”

Irisha, pe numele ei adevărat Irina Ceban, a fost cea care i-a ținut locul, temporar, Ramonei Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Tânăra nu este o prezență nouă pe micile ecrane. Irisha s-a născut în Republica Moldova și are 34 de ani. Ea a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și este azi cântăreață și stilistă.

Pe Irisha ați mai văzut-o la „Bravo, ai stil! Celebrities”, „Survivor România”, dar și „Splash! Vedete la apă”.

Cine-este-Irisha-inlocuitoarea-Ramonei-Olaru-in-platoul-„Neatza-cu-Razvan-si-Dani-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 16

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton