Homepage  / Vedete româneşti

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. „Mi-ar fi plăcut să merg, dar…”

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. „Mi-ar fi plăcut să merg, dar...”
8

de Roxana Mirea,

Dintre cei aproape 300 de invitați care au participat la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley, aproape 90% au fost vedete, nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Totuși, mulți au remarcat absența lui Sorin Bontea, colegul Ginei de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost, însă, prezenți la marele eveniment. Iată de ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

Pe 27 mai, Gina Pistol și Smiley au devenit oficial soț și soție. Dintre cei aproape 300 de invitați, 90 % au fost vedete din industria muzicală românească și din televiziune. Toată lumea se aștepta să îi vadă la marele eveniment pe cei trei chefi bucătari, colegii Ginei de la Chefi la cuțite. În timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost prezenți la eveniment, Sorin Bontea a fost marele absent.

Juratul de la Chefi la cuție a primit invitație la nuntă, însă, din cauza unor probleme, nu a putut să fie prezent la nuntă. Sorin Bontea a mărturisit că i-ar fi plăcut să meargă la nunta Ginei și a lui Smiley.

Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea, pentru FANATIK, despre absența sa de la nuntă.

de-ce-a-lipsit-sorin-bontea-de-la-nunta-ginei-pistol-si-a-lui-smiley-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit

După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, Gina Pistol și Smiley și-au așteptat invitații la locul rezervat, aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

Sursa Foto: Instagram, Vlad Chirea / Fotoreporter Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton