Homepage  / Vedete străine

De ce a luat Kate Winslet o pauză de la actorie. Motivul pentru care a mers la terapie după rolul din „Crima din Easttown”

De ce a luat Kate Winslet o pauză de la actorie. Motivul pentru care a mers la terapie după rolul din „Crima din Easttown”
8

de Roxana Mirea,

Kate Winslet a luat o pauză de la actorie acum un an. Recent, celebra actriță a vorbit despre motivele care au făcut-o să ia această decizie. După rolul interpretat în „Mare of Easttown”, Kate Winslet a simțit nevoia unei pauze, după cum ea a mărturisit într-un interviu pentru Variety.

De ce a luat Kate Winslet o pauză de la actorie

În cadrul unui interviu pentru Variety, Kate Winslet, în vârstă de 46 de ani, a spus că avea nevoie de o pauză de la actorie, după ce a jucat în „Crima din Easttown” /„Mare of Easttown”. A trecut un an de când actrița a luat această decizie. Și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia ei.

Mi-am luat o pauză anul trecut ca să petrec timp cu familia și să mă recuperez după ”Mare of Easttown”. A fost foarte bine să am o pauză”, a mărturisit Kate Winslet. Actrița are trei copii: Bear, în vârstă de 8 ani, Joe, în vârstă de 18 ani și Mia, în vârstă de 21 de ani. În același interviu, ea a precizat că „își iubește jobul”.

Pentru un actor nu e nimic mai palpitant decât să fie într-o cameră cu actori. Suspin după acest lucru. Mi-am încărcat bateriile și sunt entuziasmată să văd ce se întâmplă”, a spus actrița, potrivit filmnow.ro.

2021 – Mare of Easttown – TV SetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kate Winslet, la terapie după rolul din „Mare of Easttown”

Kate Winslet a fost recompensată recent cu premiul Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o miniserie, pentru rolul din „Mare of Easttown”, unul pentru care a fost foarte lăudată. Totuși, aceasta a dezvăluit în cadrul unui interviu că i-a fost foarte greu și chiar a mers la terapie.

A fost foarte dificil, ca și cum Mare ar fi luat ceva din mine, a trebuit sa-mi iau un an liber, am făcut terapie, am avut nevoie de această pauză pentru a mă aduna, așa că e o decizie importantă, trebuie să mă gândesc serios dacă aș mai juca acest rol, pentru că e important să ai grijă de sănătatea ta mintală”.

Ajungi în niște locuri întunecate pentru a juca un astfel de personaj, e greu să ieși din starea aceea la finalul zilei?”, au întrebat-o reporterii E! pe Kate.

„Întotdeauna va ramane o amprentă pe sufletul tău undeva. Și clar asta s-a întamplat cu Mare. Pentru a-mi reveni a fost nevoie de timp, dar cu toate acestea mi-a plăcut să o interpretez, să lucrez cu această echipă minunată”, a răspuns Kate.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton