Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce a mers Prințul Harry la Palatul Buckingham după încoronarea regelui Charles. Cât a stat, de fapt, în Londra

De ce a mers Prințul Harry la Palatul Buckingham după încoronarea regelui Charles. Cât a stat, de fapt, în Londra
12

de Andra Stana,

Prințul Harry ar fi făcut o oprire rapidă la Palatul Buckingham după încoronarea regelui Charles, fără să vadă familia regală. Ce s-a aflat acum despre perioada scurtă petrecută în Londra.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a călătorit în Marea Britanie vineri, pe 5 mai, pentru a-l vedea pe tatăl său încoronat la Westminster Abbey a doua zi, și a zburat acasă la conacul său din California la câteva ore după evenimentul istoric pentru a fi alături de soția sa, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, și pentru a sărbători cea de-a patra aniversare a fiului lor Archie.

Daily Telegraph susține acum că prințul a intrat „pentru scurt timp” în Palatul Buckingham, unde ar fi stat mai puțin de 30 de minute înainte de a se deplasa la Aeroportul Heathrow, în timp ce restul membrilor familiei sale era încă ocupați cu sarcinile legate de încoronare.

De ce a mers Prințul Harry la Palatul Buckingham după încoronarea regelui CharlesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Se zvonește acum că aparenta sa scurtă oprire a fost din motive „logistice”. Mai exact, oprirea la Palatul Buckingham „i-a permis să se retragă un moment din ochii publicului după slujba de două ore de la Westminster Abbey”.

Harry nu apare în portretele oficiale ale familiei regale după încoronarea regelui Charles. De asemenea, „nu se știe dacă și-a văzut sau a vorbit cu rudele sale”, potrivit Telegraph. Persoane din interior au subliniat, totodată, că aparenta lor distanțare a fost doar din „motive practice”, Harry fiind „dornic să se întoarcă la soția și copiii săi din America cât mai curând posibil”.

Ar fi fost prima dată când ducele ar fi fost la Palatul Buckingham de la funeraliile bunicii sale, Regina Elisabeta, care a murit la vârsta de 96 de ani în septembrie.

Prințul Harry a stat numai 36 de ore în Londra

El a stat în fosta sa locuință de familie, Frogmore Cottage, pentru șederea sa de 36 de ore pentru încoronare.

Ceremonia de încoronare a fost prima dată când ducele a apărut alături de familia sa de la publicarea cărții sale de memorii „Rezervă”, lansată în ianuarie. La ceremonia de încoronare, el a fost așezat în al treilea rând – cu două rânduri mai în spate decât fratele său, prințul de Wales.

Se spune că prezența sa l-a mulțumit pe rege, care spera ca ambii săi fii să participe la ceremonie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton