Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a mers sora Deliei de urgență la spital. Medicii i-au pus perfuzii. „Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi”

De ce a mers sora Deliei de urgență la spital. Medicii i-au pus perfuzii. „Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi”

de Andra Stana,

În primele zile din noul an, nepotul Deliei Matache a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Micuțul a ajuns la o clinică privată, unde a primit de urgență tratament pentru o enteroviroză.

Noaptea trecută, Oana Matache și-a dus băiatul la spital. Totul, după ce fiul ei a început să aibă probleme la stomac. Sora Deliei a împărtășit experiența cu urmăritorii săi de pe Instagram. Ea a făcut mai multe postări din clinica privată în care a fost tratat băiețelul.

Nepotul Deliei Matache i s-au pus, pe loc, perfuzii

După ce a fost consultat, medicii au hotărât să-i pună nepotului Deliei perfuzii. Oana Matache l-a fotografiat în timpul tratamentului și a postat imaginile pe contul de Instagram.

Inițial, urmăritorii Oanei au fost îngrijorați de story-urile ei. Cu toate acestea, sora Deliei a explicat repede că nu a fost vorba despre ceva grav, scrie wowbiz.ro. Coincidența face că, în momentul în care îl supraveghea pe băiețelul lui pe patul de spital, Oana Matache o vedea pe sora ei la televizor, mai scrie sursa citată.

Cum se simte acum nepotul Deliei

Se pare că fiul Oanei Matache a fost diagnosticat cu enteroviroză, o afecțiune destul de des întâlnită în rândul copiilor. Acesta este motivul pentru care sora Deliei a apelat de urgență la medici.

„Adus Booberul la perfuzii, ca să fie iar fortzinni. Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi, totul bine (enteroviroză)”, a scris Oana Matache într-un story pe contul ei de Instagram.

Sora Deliei Matache a mai trecut printr-un episod neplăcut cu fiul ei. Când avea doar 6 luni, Bogdan a ajuns la urgențe, cu probleme respiratorii.

Sursa foto: captură Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton