Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Ce a decis familia după ce unica fiică a lui Elvis a ajuns la spital

De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Ce a decis familia după ce unica fiică a lui Elvis a ajuns la spital

de Andra Stana,

Lisa Marie Presley ar fi suferit, de fapt, un dublu stop cardiac înainte să moară. Fiica lui Elvis a murit joi, la vârsta de 54 de ani. Anterior, familia semnase un ordin de neîncepere a resuscitării.

Lisa Marie Presley, adevăratul motiv al decesului

Lisa Marie, unicul copil al lui Elvis și al Priscillei Presley, în vârstă de 54 de ani, a fost transportată de urgență la spital joi dimineață, după ce a fost găsită de menajera sa prăbușită în interiorul casei sale din Calabasas, scrie Daily Mail.

Paramedicii sosiți la locuința ei au reușit să o resusciteze, dar la sosirea la spital era în moarte cerebrală, a relatat vineri TMZ.

Familia s-a grăbit să ajungă alături de ea, la spital, unde se afla în comă indusă și era conectată la aparate. După ce au aflat că era deja în moarte cerebrală, au semnat un ordin de neîncepere a resuscitării. Apoi, Lisa Marie Presley a suferit un al doilea stop cardiac și a murit.

Mama ei, Priscilla, în vârstă de 77 de ani, se afla atunci la căpătâiul ei. „Cu inima strânsă trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a declarat Priscilla Presley într-un comunicat joi seara. „A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”.

Fostul soț Danny Keough – primul din cei patru, cu care locuia – s-a întors în casă la scurt timp după ce aceasta s-a prăbușit și a efectuat chiar câteva manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor.

Keough este tatăl lui Riley, în vârstă de 33 de ani, și al lui Benjamin, care s-a sinucis în iulie 2020, la vârsta de 27 de ani. Cel de-al patrulea soț al Lisei Marie Presley, Michael Lockwood, este tatăl gemenelor Harper Vivienne și Finlay, în vârstă de 14 ani.

Cu două zile înainte de tragedie, Lisa a participat la Globurile de Aur, acolo unde Austin Butler a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din „Elvis”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton