Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce a plâns Kate Winslet când s-a întâlnit cu Leonardo DiCaprio. „Suntem legați pe viață”

De ce a plâns Kate Winslet când s-a întâlnit cu Leonardo DiCaprio. „Suntem legați pe viață”
10

de Andra Stana,

Filmul „Titanic” a făcut înconjurul lumii încă din 1997, anul lansării sale în cinematografe. Pelicula i-a avut drept protagoniști pe Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. Cei doi actori au legat o frumoasă prietenie care durează de zeci de ani. De curând, Kate și Leonardo s-au reîntâlnit, iar actriței i-au dat lacrimile când și-a revăzut bunul prieten. Au fost despărțiti din cauza pandemiei de coronavirus, scrie libertatea.ro.

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio s-au revăzut după aproape trei ani

Prietenia dintre Kate Winslet și Leonardo DiCaprio continuă, în ciuda distanței sau a timpului. Când cei doi actori câștigători de Oscar s-au reunit recent la Los Angeles după aproape trei ani în care au fost despărțiți din cauza pandemiei COVID-19, au trăit un moment de-a dreptul emoționant. „Nu m-am putut opri din plâns”, a spus Winslet pentru The Guardian, citată de edition.cnn.com.

„Îl cunosc de jumătate din viață! Nu este ca și cum eu aș fi fost în New York sau el să fi fost în Londra și să putem să luăm cina sau să ne întâlnim la o cafea. Nu am putut să părăsim țările noastre. La fel ca alte atâtea prietenii la nivel global, ne-am dus dorul unuia altuia din cauza COVID”, a mai explicat actrița.

De ce a plâns Kate Winslet când s-a întâlnit cu Leonardo DiCaprio. „Suntem legați pe viață”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au o relație specială

Cei doi actori au jucat împreună prima dată în filmul „Titanic”, în 1997, în rolurile lui Jack și Rose. Câțiva ani mai târziu, au fost soț și soție în filmul „Revolutionary Road” (2008).

Despre rolurile lor din filmul „Titanic”, Kate Winslet a vorbit mereu cu mândrie.

„Am împlinit 21 de ani la acea filmare, iar Leo a împlinit 22 de ani”, a spus ea pentru publicația citată.

Kate Winslet, acum în vârstă de 46 de ani, și DiCaprio, 47 de ani, au dezvoltat o frumoasă relație de prietenie pe parcursul anilor, sunt foarte apropiați.

„Este prietenul meu, prietenul meu cu adevărat apropiat”, mai spus Kate Winslet. „Suntem legați pe viață”, a încheiat ea.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton