Homepage  / Vedete străine

De ce a plâns Sarah Ferguson când a aflat numele pus de prințesa Eugenie noului bebeluș

De ce a plâns Sarah Ferguson când a aflat numele pus de prințesa Eugenie noului bebeluș
11

de Andra Stana,

Sarah, ducesă de York, a plâns când fiica ei, prințesa Eugenie, i-a spus că plănuiește să le aducă un omagiu strămoșilor ei. Ce nume special i-a pus nepoata regelui Charles mezinului său.

Sarah, ducesă de York, a plâns când fiica ei, prințesa Eugenie, i-a spus că plănuiește să-și numească fiul Ernest George Ronnie.

Autoarea în vârstă de 62 de ani a fost „foarte emoționată” atunci când fiica ei a explicat că ea și soțul Jack Brooksbank au vrut să aducă un omagiu rudelor lor prin prenumele pe care l-au ales pentru cel de-al doilea copil al lor – care s-a născut pe 30 mai – și au inclus Ronnie în onoarea maiorului Ronald Ferguson, tatăl ducesei, care a murit în 2003, scrie femalefirst.co.uk.

„Este un băiețel foarte, foarte frumos. Și, bineînțeles, toată lumea spune asta”, a declarat Sarah Ferguson, în cadrul podcastului său Tea Talks.

De ce a plâns Sarah Ferguson când a aflat numele pus de prințesa Eugenie noului bebelușIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Am fost foarte emoționată când Jack și Eugenie mi-au spus [despre nume]. A fost atât de emoționant faptul că l-au pus pe tatăl meu acolo, a fost foarte drăguț, mi s-a părut. M-a făcut să plâng, bineînțeles… Intrasem într-un magazin pentru copii și cumpărasem niște cizmulițe albastre și atunci mi-a spus”.

George este o referire la tatăl lui Jack, în timp ce Ernest vine de la numele mijlociu al stră-stră-străbunicului copilului, George V, mai scrie sursa citată.

Săptămâna trecută, Sarah a avut ocazia să petreacă timp de calitate cu nepoata ei Sienna, în vârstă de 18 luni – copilul celeilalte fiice a ei, prințesa Beatrice, și al soțului ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Sarah Ferguson a criticat platformele de socializare

Pe de altă parte, în podcastul său, Sarah a criticat platformele de socializare, despre care a spus că sunt un „tribunal de intimidare masivă până la exterminarea sufletului”.

În timpul unei conversații despre prezentatorul Phillip Schofield, care a părăsit emisiunea britanică „This Morning” după ce a recunoscut că a avut o aventură „nechibzuită, dar nu ilegală“ cu un coleg mult mai tânăr, ea a spus: „Nu cred că cineva are acest drept de a judeca și de a extermina convingerile unei persoane, din cauza propriilor eșecuri sau nu. Cu toții avem defecte… Dar ar putea, vă rog, toată lumea să ia o pauză sau să-și facă o ceașcă de ceai înainte de a judeca o altă ființă umană fără a cunoaște toate faptele. Nu cunoaștem toate faptele.”

Iar mai târziu, în cadrul discuției, ducesa a făcut referire la interviul lui Phillip cu BBC, când acesta a susținut că a fost victima unei „vânători de vrăjitoare” pe rețelele de socializare și a simțit că oamenii au uitat că „există o ființă umană” implicată.

„Cred că este un punct de vedere foarte emoționant… Puteți avea libertatea de exprimare și puteți spune ceea ce doriți să spuneți, dar nu uitați.”, a spus Sarah Ferguson.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton