Homepage  / Vedete străine

De ce a plecat Can Yaman din Italia și s-a întors în Turcia

De ce a plecat Can Yaman din Italia și s-a întors în Turcia

de Anda Dincă,

Can Yaman, cunoscutul actor turc se bucură de popularitate de doi ani în Italia, țară în care serialul său, “Vis de iubire”, a avut mare succes. Din 2020 și până acum a fost invitat la numeroase emisiuni, a fost la evenimente, a realizat ședințe foto și a filmat un serial în limba italiană, “Viola Come Il Mare”.

Mai mult Can Yaman a avut și o relație cu una dintre cele mai sexy prezentatoare de la ei, Diletta Leota. Serialul polițist „Viola Come Il Mare”, în care Can Yaman interpretează rolul unui polițist și în care îi dă replica frumoasei Francesca Chillemi, va avea premiera la postul Canale 5 pe 20 aprilie.  

Can Yaman / Instagram

Can va părăsi însă pentru o perioadă țara care l-a primit cu brațele deschise pentru a se întoarce în Turcia natală. Iar motivul este unul bine întemeiat. El va filma pentru un serial realizat de cei de la Disney+, platforma online urmând a fi lansată la turci la vară.

Conform televizyongazetesi.com, filmările serialului vor începe în aprilie, iar scenariul va purta semnătura lui Kerem Deren, cel care a lucrat și la producțiile “Ezel” și de “20 de minute”.

De regie se va ocupa Uluç Bayraktar, care și-a pus amprenta asupra unor seriale ca “Alegerea” sau “Intrusul”. Deși mulți au sperat ca partenera lui Can din acest serial să fie Demet Özdemir (alături de care a jucat în “Vis de iubire”) se pare că producătorii își doresc ca actorul turc să facă pereche cu o actriță de renume internațional, spun cei de la aksam.com.tr.

De aceea și castingul pentru alegerea protagonistei durează mai mult. Ultimul proiect realizat în Turcia de Can a fost serialul “Dl. Greșeală” (“Bay Yanliș”), care a fost difuzat și pe micile noastre ecrane, anul trecut, de postul Happy Channel. 

Can va filma pentru serialul de la Disney+ timp de 4 luni, după care, la vară, se va întoarce în Italia pentru a începe în sfârșit lucrul la producția de epocă “Sandokan”, amânată din cauza pandemiei.

“Sandokan” este remake-ul mini-seriei de succes din 1976, „Sandokan, tigrul Malaeziei”, cu indianul Kabir Bedi în rolul principal, care a avut la bază romanele lui Emilio Salgari. Serialul prezintă povestea fiului regelui detronat al Malaysiei, care, la sfârșitul secolului XIX, ajunge să conducă o bandă de pirați ce acționează împotriva armatei britanice. 

Când nu are filmări, Can își rotunjește veniturile promovându-și propiul parfum, Can Yaman Mania, lansat în pandemie, sau făcând reclama la paste (este imaginea unui brand italienesc).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton