Homepage  / Vedete româneşti

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Ce spune despre noul proiect de la Kanal D

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Ce spune despre noul proiect de la Kanal D
8

de Roxana Mirea,

Dan Negru a luat prin surprindere pe toată lumea când a decis să se mute de la Antena 1 la Kanal D, după 22 de ani. Mulți s-au întrebat de ce Dan Negru a luat această decizie, iar răspunsul a venit chiar de la el. Pe de altă parte, se muncește de zor la noul lui proiect de la Kanal D. Iată de ce a plecat Dan Negru de la Antena 1.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Dan Negru a explicat de ce a plecat de la Antena 1, într-un interviu pentru click.ro. Prezentatorul TV a declarat că încupuse să se plafoneze și a simțit că și-a atins limita.

„M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală.

Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile”, a declarat Dan Negru, pentru click.ro.

Dezvăluirile lui Dan Negru, în prima apariție la Kanal D, la „Teo Show” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dan Negru: „Nu negociez niciodată bani”

Dan Negru a mai spus că decizia lui de a pleca de la Antena 1 și a semna un contract cu Kanal D nu are nicio legătură cu banii.

Știu că sunt zgârcitul emblemă al showbizului, dar când vine vorba de televiziune, niciodată nu am pus banii înaintea formatelor sau a producției tv. Nu negociez niciodată bani și managementele, directorii televiziunilor pot confirma oricând asta. Subiectul financiar e un adițional pentru mine, pentru că degeaba negociezi sume uriașe dacă ai parte de show-uri neperformate.

Demult, când Titus Munteanu m-a sunat să prezint Festivalul de la Mamaia, nu mi-a trecut niciodată prin cap să-l întreb cât câștig dacă prezint festivalul. Eram fericit că am șansa aia. Am rămas la fel de încântat de ofertele bune din profesia mea. Sigur, după asta vin și bani. Dar după, nu înainte…”, a mai mărturisit prezentatorul TV:

Dan Negru, despre noul proiect de la Kanal D

Referitor la noul proiect de la Kanal D, Dan Negru a spus că încă se stabilesc detaliile.

Încă stabilim detaliile despre apariție. Sunt formate din diferite zone ale televizunii, de la game quiz până la show-uri mari, de platou sau reality. Dar cred că e treaba antrenorilor să știe când și cum să le pună în practică”, a mărturisit el.

Pe de altă parte, Dan Negru a precizat că plecarea lui de la Antena 1 nu are nimic de-a face cu audiențele înregistrate de Revelion.

Revelionul a fost un succes, bătălia cu Pro TV-ul s-a dat pe 1 punct de audiență. Dar nu are nicio legătură cu acest transfer pentru că nu faci o astfel de mutare în timp așa de scurt. Mă bucură uriașul interes pentru acest transfer pentru că asta arată că breasla mea, televiziunea, încă are putere și încă nu a fost definitiv îngenuncheată de on-line”, a mai mărturisit prezentatorul TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton