Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a plecat Radu Vâlcan în vacanță doar cu copiii. Adela Popescu: „Soțul meu a hotărât că e momentul să meargă la mare”

De ce a plecat Radu Vâlcan în vacanță doar cu copiii. Adela Popescu: „Soțul meu a hotărât că e momentul să meargă la mare”
4

de Andra Stana,

Radu Vâlcan a plecat alături de cei doi copii mai mari, Andrei și Alexandru, într-o scurtă vacanță la mare. În acest timp, Adela Popescu a rămas acasă cu bebelușul, micuțul Adrian. Prezentatorul de la Antena 1 a petrecut un weekend doar între băieți.

Radu Vâlcan a plecat la mare fără Adela Popescu

Soțul Adelei Popescu a organizat o minivacanță pentru el și cei doi băieți mai mari. Vâlcan a plecat la mare, unde s-a distrat de minune în compania lui Andrei și Alexandru, în timp ce Adela Popescu a rămas acasă cu Adrian, fiul lor cel mic, scrie libertatea.ro.

Prezentatorul de la „Insula iubirii” a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde a arătat cum a arătat scurta lor escapadă. Cei mai încântați au fost cei doi băieți, care și-au petrecut timp cu tatăl lor.

„De Black Friday am câștigat un weekend cu copiii ăia mai mari, doar noi trei. Treziri de câteva ori pe noapte, pipi, caca, șireturile nu sunt legate bine, am uitat costumul de Spiderman acasă, vrem la mama, apoi e bine și aici. Adela, am văzut că te-ai apucat de o carte, așa, pe relax. Te iubim și… mi-e dor de tine, atât îți zic!”, a transmis Radu Vâlcan, pe contul lui de Instagram.

De-ce-a-plecat-Radu-Valcan-in-vacanta-cu-copiii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cum a profitat Adela Popescu de faptul că a rămas singură acasă

Adela Popescu a recunoscut că s-a bucurat de faptul că a rămas singură acasă și a savurat momentele de liniște.

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” (Pro TV) a povestit ce a făcut cât timp soțul și doi dintre copiii lor au plecat la mare.

„În lumina celor postate zilele trecute, soțul meu a hotărât că e momentul să meargă la mare, doar el cu băieții. Desigur, m-am opus, dar cine sunt eu să trec peste voia bărbatului. Așa că am avut două zile doar eu și bebelușul, în care am dormit la prânz, m-am uitat la «Sex and the city», am mâncat ce nu pot să mănânc cu soțul în casă: ouă în tigaie, salam, cârnăciori prăjiți, și cât ai clipi… m-au sunat că mai au 30 km și ajung acasă. Vă spun sincer, mă bucur nespus! :))))”, a scris Adela Popescu pe una dintre rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton