Homepage  / Vedete româneşti

De ce a rămas Daniel Pavel singur în Republica Dominicană. Ce a dezvăluit iubita lui. „E greu când…”

De ce a rămas Daniel Pavel singur în Republica Dominicană. Ce a dezvăluit iubita lui. „E greu când...”
7

de Roxana Mirea,

Daniel Pavel se află în Republica Dominicană de aproximativ două luni, înainte ca Survivor România 2023 să aibă premiera la Pro TV. Prezentatorul TV nu a plecat singur, ci împreună cu iubita lui, Ana Maria Pop. Totuși, Ana s-a întors recent în țară și l-a lăsat pe Daniel Pavel singur în Republica Dominicană. Care este motivul.

Daniel Pavel, singur în Dominicană, după ce iubita lui s-a întors în țară

Ana Maria Pop a stat două luni în Republica Dominicană, alături de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2023, însă aceasta s-a întors recent în România. Invitată în emisiunea ”La Măruță”, de la PRO TV, iubita lui Daniel Pavel a mărturisit că urmează să se întoarcă în Dominicană.

„M-am întors cu multă vitamina D, bucurie și soare în suflet. Am stat două luni și voi reveni într-o lună la el. Domnu’ Dan este foarte bine, este pe val după cum ați văzut. Nu se dezice de la prezentatorul, cred eu, al anului”, a declarat Ana, potrivit protv.ro.

Iubita lui Daniel Pavel a dat de înțeles că s-a întorc în România pentru că trebuia să ia parte la o serie de întâlniri profesionale. Ana este avocat de 16 ani și acum oferă consultanță.

E greu când plec așa, câte o lună, de lângă el. Sunt lucruri pe care poți să le faci doar aici și doar prin întâlniri fizice, apropo de avocatură și de activitatea mea principală. Merg contractele pe care pot să le fac și acolo și le trimit, dar nu se poate să nu mergi la întâlniri”, a spus Ana.

Pe de altă parte, Ana Maria Pop a spus că a avut parte de o zi de naștere aparte, cu multe surprinze. Părinții ei au vizitat-o în Dominicană.

Familia mea a apărut în Dominicană pentru două săptămâni. Nu știam nimic, nu am bănuit nimic. A fost Daniel foarte discret. A fost o surpriză foarte faină. Am fost topită, nu știam pe cine să pup prima dată”, a mai povestit Ana.

daniel-pavel-singur-in-dominicana-dupa-ce-iubita-lui-s-a-intors-in-tara-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Daniel Pavel și iubita lui și-au făcut tatuaje identice

Ana Maria Pop a explicat ce semnificație au cele două tatuaje pe care ea și Daniel Pavel și le-au făcut. Amândoi și-au făcut tatuaje identice pe coapsă, cu semnul infinitului.

Infinitul a pornit din ideea că relația și ceea ce simțim noi acum, cred că se îndreaptă spre un infinit. Și e și un cuvânt frumos acolo, care pentru noi înseamnă enorm… Adică Lord – Dumnezeu. Tatuajele le-am făcut acolo în Dominicană. El are mai multe tatuaje, iar eu voiam de ceva vreme să-mi fac unul, dar nu am simțit. Este primul tatuaj la mine, probabil că și ultimul. Părinții au fost încântați… le-a plăcut mult și le-a plăcut mai ales ideea de legătură cu spiritualitatea și cu iubirea eternă„, a spus partenera lui Daniel Pavel.

Cei doi sunt împreună de un an și jumătate. Tot în cadrul emisiunii, Ana a povestit cum își răsfață iubitul și ce activități adoră să facă în timpul liber: „Noi nu ne plictisim niciodată!”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton