Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a refuzat CRBL să participe la „Asia Express” alături de soția lui

De ce a refuzat CRBL să participe la „Asia Express” alături de soția lui

de Redactia Tvmania

CRBL și Oase au câștigat Asia Expres și premiul de 30.000 de euro. Cei doi, care sunt prieteni de 15 ani, au format o echipă puternică și au devenit rapid doi dintre cei mai admirați concurenți. 

Invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars,  CRBL a explicat de ce nu a acceptat să intre în competiție alături de soția lui, Elena.

„Când vii cu soția, ești deja protector, trebuie să ai grijă de tot ce se întâmplă, trebuie să ai grijă de ea, să lași de la tine. De aia nu am vrut eu să merg cu Elena. Nu m-aș fi dus cu ea niciodată. Și recomand celor care vor să meargă în Asia Express să fie foarte atenți dacă vor să meargă fată-băiat. În cazul prietenilor de o viață, funcționează, dar soț-soție …”, a povestit CRBL. 

CRBL a vorbit și despre momentul în care i s-a propus să participe la show.

„M-au sunat pe mine să merg cu Elena, și eram la studio cu Oase, montam un clip. Eu am zis că nu merg cu Elena, iar el s-a autoinvitat. A fost o idee extraordinară. Dacă trebuia să merg cu Elena, 100% nu mergeam și nu am să merg niciodată cu ea în astfel de competiție. Aș fi cu totul un alt om”, a spus artistul la Xtra Night Show .

CRBL și Oase au fost cei care au reușit să câștige cea de-a doua ediție a show-ului Asia Express, de la Antena 1, intrând în posesia unui premiu de 30.000 de euro. Pe CRBL și Oase îi leagă o prietenie de foarte mulți ani. Cei doi au dezvăluit ce au de gând să facă cu banii pe care i-au încasat de la emisiune 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton