Homepage  / Vedete româneşti

De ce a refuzat Florin Dumitrescu să participe la „America Express”. „Mi s-a propus de foarte multe ori”

De ce a refuzat Florin Dumitrescu să participe la „America Express”. „Mi s-a propus de foarte multe ori”
8

de Roxana Mirea,

Filmările pentru noul sezon din „Asia Express”, care se numește acum „America Express”, au început deja, iar una dintre echipele care participă este formată din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru. Recent, Chef Florin Dumitrescu a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde a fost întrebat despre participarea colegului său de la „Chefi la cuțite” în competiția de la Antena 1. Pe de altă parte, Florin Dumitrescu a explicat și de ce a refuzat de nenumărate ori propunerea de a participa la „Asia Express” / „America Express”.

De ce a refuzat Florin Dumitrescu să participe la „America Express”

Chef Sorin Bontea a participat și a câștigat sezonul trei al emisiunii „Asia Express”, alături de Răzvan Fodor. Acum a venit rândul lui Chef Cătălin Scălătescu să își încerce norocul în această aventură inedită. El participă la „America Express”, alături de iubita lui Doina Teodoru. A mai rămas un singur chef de la „Chefi la cuțite” care ar trebui să participe pentru ca formula să fie completă. Ei bine, Florin Dumitrescu a dezvăluit că a primit de mai multe ori propunerea de a pleca la „Asia Express” / „America Express”, însă a refuzat de fiecare dată.

Acesta a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde a răspuns la curiozitățile fanilor. Una dintre întrebări a fost: „Nu vi s-a propus să mergeți în America Express sau nu ați dorit?”

Mi s-a propus de foarte multe ori să merg în Asia Express / America Express. Nu îmi place să fiu departe de familie atât de mult timp. Nu e pentru mine”, a răspuns Florin Dumitrescu.

Pe de altă parte, Chef Florin Dumitrescu s-a bucurat când a aflat că prietenul lui, Cătălin Scărlătescu, participă la „America Express”.

Cum ați reacționat când ați aflat că Chef Scărlătescu merge în America Express?”, a întrebat un internaut.

„M-am bucurat pentru el și i-am urat succes pentru că e o experiență grea și are nevoie de succes”, a  răspuns celebrul bucătar.

Cum crezi că se va descurca Scărlătescu la America Express?”, a fost o altă întrebare.

Sper că bine, foarte bine. Să aducă banii acasă”, a spus Florin Dumitrescu.

De-ce-a-refuzat-Florin-Dumitrescu-sa-participe-la-„America-ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cine participă la „America Express”

Nouă perechi de vedete au pornit în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. „America Express” îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar un euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conchistadorilor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce au pornit pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton