Homepage  / Vedete româneşti

De ce a refuzat Ionuț Popa, fostul concurent de la „Survivor România”, să fie ispită la „Insula iubirii”, sezonul 7

De ce a refuzat Ionuț Popa, fostul concurent de la „Survivor România”, să fie ispită la „Insula iubirii”, sezonul 7
6

de Roxana Mirea,

Ionuț Popa a devenit cunoscut datorită emisiunii „Survivor România”, difuzată de Pro TV. Recent, fostul concurent din echipa Războinicilor a primit propunerea de a face parte dintr-o altă emisiune TV, de data asta la Antena 1. Este vorba despre „Insula iubirii”, sezonul 7, unde lui Ionuț Popa i s-a propus să participe pe post de ispită.

De ce a refuzat Ionuț Popa să fie ispită la „Insula iubirii”

Ionuț Popa a făcut parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2022, emisiune difuzată de Pro TV. Acum, acesta a primit propunerea să fie ispită la „Insula iubirii”, sezonul 7, de la Antena 1, propunere pe care a refuzat-o. Ionuț Popa a spus că principalul motiv pentru care a refuzat să fie ispită în show-ul care se filmează în Thailanda este chiar fiul său, David. El n-ar fi vrut ca micuțul să-l vadă într-o astfel de ipostază.

„E adevărat, am primit propunere de la Antena 1 să fiu ispită în sezonul 7 la Insula iubirii, dar am refuzat-o din mai multe motive. Ei m-au sunat să mă duc, dar am un băiețel și deși nu mai formez un cuplu cu mămica lui, nu aș vrea să mă vadă cu o altă femeie în pat. Mergeam doar dacă mă lăsau să fiu eu, nu să trebuiască sa fac ceva anume. Pot să ispitesc și prin felul meu de a fi, dacă sunt atrăgător pentru cineva, nu trebuie să urmez niște reguli.

Să fii natural e cel mai bine, indiferent de context. Nu trebuie să mă bag cu cineva în pat sau să fac alte lucruri. Deci, da, motivul principal pentru care am refuzat această propunere este pentru că nu vreau să mă vadă băiețelul meu într-un asemenea context. Este, totuși, un reality-show, iar eu am învățat multe despre reality-show-uri, din experiența de la Survivor.

Cu mama lui David mă înțeleg foarte bine, am rămas părinții lui David și atât. Nu mai avem o altă relație în prezent. Pe plan sentimental sunt bine, sunt cu cineva acum, dar totul e la început. Nu știu ce va fi pe viitor”, a spus Ionuț Popa, pentru Fanatik.ro.

de-ce-a-refuzat-ionut-popa-sa-fie-ispita-la-insula-iubirii-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton