Homepage  / Vedete străine

De ce a renunțat Amy Schumer la filmul original „Barbie”, înainte ca Margot Robbie să interpreteze rolul principal

De ce a renunțat Amy Schumer la filmul original „Barbie”, înainte ca Margot Robbie să interpreteze rolul principal
7

de Roxana Mirea,

Înainte ca Margot Robbie și Ryan Gosling să joace în filmul „Barbie”, Amy Schumer a fost aleasă să joace rolul principal în prima variantă a acestui proiect, înainte de a renunța în 2017. Acum, actrița a spus adevărul despre motivul pentru care a renunțat la filmul original „Barbie”.

De ce a renunțat Amy Schumer la filmul original „Barbie”

Amy Schumer nu a simțit o conexiune cu personajul, în timp ce lucra la versiunea anterioară a viitorului film live-action „Barbie”.

Înainte ca Margot Robbie, Ryan Gosling și regizoarea Greta Gerwig să fie implicați în această superproducție despre linia iconică de păpuși Barbie, Amy Schumer a fost aleasă să joace rolul principal atunci când scenariul scriitoarei Hilary Winston era în curs de dezvoltare la Sony. Se pare că Schumer a lucrat la îmbunătățirea scenariului după bunul ei plac înainte de a renunța în 2017, iar proiectul a trecut la Warner Bros. și Gerwig și partenerul ei, Noah Baumbach, au scris un nou scenariu, potrivit EW.

Charlize Theron’s Africa Outreach Project Fundraising Event, 111219Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Au spus că sunt prea slabă”, a glumit Schumer când a fost întrebată despre ideea originală a filmului, în episodul de joi al emisiunii Watch What Happens Live with Andy Cohen. „Abia aștept să văd filmul. Cred că arată minunat. Cred că am spus că a fost vorba de conflicte de program. Asta am spus. Dar, de fapt, a fost vorba doar de diferențe creative. Dar există o nouă echipă în spatele filmului și se pare că este foarte feminist și cool, așa că voi vedea acest film.”

În continuare, actrița a dat de înțeles că prima variantă a filmului, atunci când ea era implicată în proiect, nu „s-a simțit feministă și cool”.

Schumer a declarat pentru The Hollywood Reporter în 2022 că un incident în care a fost implicat un pantof cu jeleu, a dus la plecarea ei. „Cu siguranță nu au vrut să o facă așa cum am vrut eu să o fac, singurul mod în care eram interesată să o fac”, a declarat ea pentru publicație, confirmând că a vrut ca personajul să fie un „inventator”, dar că studioul a vrut ca invenția ei să fie un pantof făcut din dulceață. „Ideea că asta este exact ceea ce orice femeie trebuie să își dorească, chiar acolo, ar fi trebuit să spun: ‘Ați greșit fata.’”

„Barbie” va avea premiera pe 21 iulie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton