Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce a renunțat Jessica Alba la actorie mai mulți ani, după nașterea primului copil

De ce a renunțat Jessica Alba la actorie mai mulți ani, după nașterea primului copil

de Redactia Tvmania

Actrița Jessica Alba (39 de ani) a dezvăluit într-un interviu de ce a decis să renunțe la actorie pentru mulți ani, după ce a avut primul ei copil în 2008, comentând că nu a dorit să scape de mediul hollywoodian, ci și-a dorit o viață fericită de familie.

Mama mea a avut cancer la o vârstă foarte fragedă, pe la 20 de ani. Am crescut cu boli cronice. Am avut cinci intervenții chirurgicale înainte 11 ani. Am avut alergii cronice și am fost spitalizată foarte mult în copilărie”, a povestit ea pentru platforma Romper. Am avut acest moment de claritate: vreau să trăiesc, să prosper, să petrec cât mai mult timp cu această mică persoană pe care o aduc pe lume. Deci, sănătatea mea contează. Vreau ca această mică persoană să fie sănătoasă. Și este foarte greu să fii fericit când nu ești sănătos”.

Cu o sănătate precară de la o vârstă fragedă, Jessica Alba a fost copleșită de griji pentru fiica ei cea mare, Honor. Acum, mamă a trei copii, actrița spune că are o altă perspectivă atât asupra vieții, cât și asupra carierei sale.

Când a renunțat la actorie, actrița era în apogeul carierei ei, dar, spune ea, ulterior nu a mai vrut să se întoarcă la ceea ce făcea înainte, pentru că nu mai avea aceeași motivație.

Preocuparea pentru sănătatea și bunăstarea propriilor copii au dus la nașterea Honest Company, care oferă produse pentru copii și produse de curățare ecologice, fără substanțe chimice. Totul a început cu un scutec, pe care l-a lansat în 2012. Acum, compania are diverse oferte și o notorietate dincolo de ceea ce și-ar fi putut imagina. Și o cifră de afaceri de ordinul miliardelor.

Mi-au trebuit trei ani și jumătate doar ca să găsesc parteneri care să mi se alăture și am avut multe refuzuri. A trebuit să învăț cum să construiesc punți. În fiecare etapă, încerc să devin din ce în ce mai bun ca om de afaceri, dar este un set de abilități complet diferit”, a povestit ea.

Cel mai recent, am văzut-o pe actriță în serialul „Detectivele din L.A”, difuzat de AXN, producție anulată recent, după două sezoane.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton