Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce a rupt Kim Kardashian orice legătură cu rapperul Kanye West. „Vorbesc doar prin intermediul asistenților”

De ce a rupt Kim Kardashian orice legătură cu rapperul Kanye West. „Vorbesc doar prin intermediul asistenților”

de Andra Stana,

Se pare că rapperul și compozitorul american Kanye West a întrecut măsura cu fosta sa soție, Kim Kardashian. Surse apropiate celor doi sugerează că ei au ajuns să comunice exclusiv prin intermediul asistenților.

Potrivit Page Six, Kim s-a săturat atât de mult de comportamentul lui Kanye încât nici măcar nu mai vorbește cu el despre programul copiilor lor fără ca o terță parte să fie implicată.

„Au avut o comunicare zero de câteva săptămâni, iar toate comunicările privind programul copiilor sunt acum coordonate prin asistenți”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Potrivit sursei, Kardashian este oripilată de mesajele antisemite publicate de rapper pe Twitter. „Ea s-a săturat de teoriile lui conspiraționiste, de intimidarea și de retorica lui plină de ură”, a mai spus sursa.

O altă sursă a adăugat: „În trecut, când Kanye intra în spirală și distrugea totul în calea lui, Kim era persoana pe care toată lumea o suna pentru a-l ajuta sau era singura care îl putea face să iasă din starea lui mentală întunecată”.

Kim „a simțit că este mai bine să pună capăt căsniciei când și-a dat seama că nu mai poate ajuta pe cineva care nu vrea să fie ajutat”, au continuat aceștia.

Între timp, Kanye a găsit un nou umăr pe care să se sprijine în prietena Candace Owens.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton