Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a stat Mihai Bendeac în genunchi în fața lui Florin Piersic. „O întâmplare care m-a rupt”

De ce a stat Mihai Bendeac în genunchi în fața lui Florin Piersic. „O întâmplare care m-a rupt”
7

de Andra Stana,

Mihai Bendeac a povestit despre întâlnirea sa emoționantă cu Florin Piersic. Fostul jurat iUmor a aflat abia acum că marele actor ar fi vrut ani la rând să ia legătura cu el, dar i s-a spus că nu este interesat de el.

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic

Pe contul său de Instagram, Mihai Bendeac a postat un filmuleț foarte emoționant în care apare alături de Florin Piersic. Cei doi s-au întâlnit înainte de spectacolul lui Bendeac de la Timișoara, după mulți ani, iar întâlnirea lor a fost plină de mărturisiri uimitoare, scrie libertatea.ro.

„O întâmplare care m-a rupt”, așa și-a început fosta vedetă de la iUmor mesajul de pe Instagram. Și a continuat apoi:

„M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine, dar ca persoane «binevoitoare» i-au spus că «nu mai vreau să știu» de dumnealui. I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.”

Bendeac i s-a adresat lui Florin Piersic cu „maestre”, iar marele actor l-a oprit imediat. Piersic i-a spus lui Bendeac că îl admiră foarte mult. De asemenea, a explicat că a încercat să ia legătura cu el de multe ori.

„Tu îmi spui mie «Maestre»?! Atunci eu cum să îți mai spun ție? Pai cum, măi Bendeac… Eu ți-am scris, îți dau semnale, comunic la toată lumea și zice «nici nu te cunoaște ăsta»”, a spus Florin Piersic.

„Cine a spus așa ceva?”, a întrebat atunci Mihai Bendeac.

Florin Piersic a continuat: „Am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou amândoi… Cum… tu știi ce însemni pentru mine?! Cum să îmi pupi mâna? Tu ești nebunie de om! Ești adorabil! Îți aduci aminte de mine? Bendeac, te iubesc mult! Nici nu îmi vine să cred! E cea mai mare satisfacție pe care o am în ultimii ani. De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn.”

În final, după ce Mihai Bendeac i-a pupat mâna actorului, ca să-i arate cât îl apreciază, Florin Piersic a vrut să repete gestul. Atunci, tânărul actor l-a oprit. În timp ce vorbea cu Florin Piersic, Mihai Bendeac a stat mereu în genunchi.

bendeac-in-genunchi-in-fata-lui-florin-piersic-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu ce se ocupă Mihai Bendeac, după ce a renunțat la iUmor

În urma unor neînțelegeri, Mihai Bendeac a renunțat la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, programul lui este foarte încărcatJoacă în mai multe spectacole de teatru și lucrează la două filme.

Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționant”, a spus Mihai Bendeac, într-un interviu pentru Cancan.

„Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a mai spus actorul.

De asemenea, el scrie partea a doua a cărții sale, „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”.

Cartea e un fel de continuare a primului meu jurnal. Și sper din suflet să aibă măcar o parte din vânzările primeia, cu cât o să vând mai multe cărți, cu atât o să donez mai mult”, a explicat Mihai Bendeac.

Ceilalți bani, din prima carte, i-am donat la Fundeni și la spitalele din țară. În total, au fost cred în jur de 250.000 de euro. Oamenii chiar mi-au mulțumit. Eu nu am păstrat nimic din vânzarea cărții, mă descurc”, a mai spus el.

Sursa foto: captură Instagram, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton