Homepage  / Vedete româneşti

De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească America Express 2023. Cine a motivat-o să meargă mai departe

De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească America Express 2023. Cine a motivat-o să meargă mai departe
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele mai puternice echipe de la America Express 2023, care va avea finala cât de curând. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Andreea Bălan a mărturisit motivul pentru care a vrut de mai multe ori să părăsească America Express 2023.

De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească America Express 2023

Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, unde a dezvăluit că în etapa 5 de la America Express 2023 a vrut să părăsească competiția, atunci când a intrat în cursa pentru ultima șansă și îi era foarte greu.

Foarte greu a fost! Am vrut să plecăm acasă, eu am vrut să plec în etapa 5. Am intrat la cursa pentru ultima șansă și după aceea m-am ambiționat, mi-am dat seama că nu vreau să ne bată frații și nu am mai plecat”, a povestit cântăreața, potrivit spynews.ro.

america-express-2023.-cine-a-castigat-ultima-imunitate-din-acest-sezon.-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pe de altă parte, Andreea Bălan a mărturisit că fetițele ei au motivat-o să meargă mai departe, la America Express 2023. Fetițele i-au transmis un mesaj chiar de ziua ei de naștere.

Am zis că plecăm în 6, doar că în 6 mi-au făcut acea surpriză. Eu îi tot spuneam Andreei că nu mai vreau, că vreau la fetițe acasă, că îmi e dor de ele, iar și ei îi era dor. În etapa 6 am câștigat imunitatea și mi-au făcut surpriza, mi-au arătat de ziua mea un filmuleț cu Ella și Clara, iar ele mi-au ridicat moralul, pentru că în filmuleț ele spuneau să mă întorc acasă câștigătoare și atunci am trecut peste dorul față de ele, pentru că nu puteam să le spun că mami a venit acasă pe locul 6”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Din etapa 7 m-am ambiționat. Când am intrat la ediția pentru ultima șansă în etapa 7 am vrut să-l batem pe Scărlătescu și pe Bie, i-am bătut, am ieșit pe locul 1 și apoi am intrat în 8, unde iar imunitate și acum în 9. Atunci m-am resetat, am zis că oricât de greu ar fi, mergem până la capăt”, a povestit artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton