Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce actorii Kurt Russell și Goldie Hawn nu au simțit niciodată nevoia de se căsători

De ce actorii Kurt Russell și Goldie Hawn nu au simțit niciodată nevoia de se căsători

de Redactia Tvmania

Cuplul, care intrepretează rolurile lui Moș Crăciun și doamna Claus în filmul „Cronicile de Crăciun: partea a doua” , produs și difuzat de platforma  Netflix, sunt împreună de 37 de ani. 

În ciuda acestor ani de uniune, cei doi nu au dorit niciodată să se căsătorească. Kurt și Goldie au început să se întâlnească în timp ce filmau Swing Shift în 1983. Și, deși și-au construit o viață împreună în ultimii 37 de ani, insistă că nu există un mare secret pentru dragostea lor durabilă.

„Trebuie doar să vă doriți să fiți împreună”, spune Hawn, în vârstă de 75 de ani.

În ciuda uniunii lor, Hawn și Russell, în vârstă de 69 de ani, au fost mai selectivi atunci când a venit vorba de proiectele comune. Cei doi au mai jucat împreună în Overboard din 1987 și în 2019 au acceptat propunerea celor de la Netflix pentru The Christmas Chronicles

„Am fost încântată să o interpretez”, spune actrița. „Nu fusese încă definită cu adevărat ca un personaj. A fost întotdeauna în fundal, făcând fursecuri. Și acum este o lume nouă, nu? I-au oferit doamnei Claus magie, iar Kurt a contribuit foarte mult atunci când s-a proiectat personajul. „

Deși nu s-au căsătorit niciodată, cele două vedete au creat împreună o familie strânsă, crescându-și fiul, actorul Wyatt Russell, în vârstă de 34 de ani, precum și copiii din căsătoriile anterioare: fiul lui Russell, Boston și copiii lui Hawn, actorii Kate, în vârstă de 41 de ani, și Oliver Hudson , 44 de ani, care îl numesc pe Russell „Pa” (tata). Faptul că niciodată nu s-au căsătorit pentru ei nu constituie nicio problemă, conform declarațiilor pe care actorii le-au oferit publicației People. 

 „Pentru oameni ca noi, certificatul de căsătorie nu avea să creeze ceva ce altfel nu am avea”, spune Russell. 

„Este în regulă. Nu este vorba despre căsătorie. Este vorba despre oameni și despre relație și despre voința de a rămâne împreună”, spune Hawn. „Și acesta este unul mare, pentru că, dacă îl vrei, îl poți avea. Trebuie să renunți la lucruri, dar bucuria și entuziasmul de a fi împreună și de a atinge degetele de la picioare cuiva noaptea este într-adevăr un sentiment plăcut.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton