Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce Adele și Simon Konecki au pus capăt relației de 8 ani

De ce Adele și Simon Konecki au pus capăt relației de 8 ani

de Redactia Tvmania

Așa cum probabil ai aflat, Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-au despărțit după o relație de opt ani. Cei doi au împreună un fiu, Angelo Adkins, în vârstă de 6 ani.

 
 

Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-au despărțit, reprezentanții celor doi confirmând știrea la finalul săptămânii trecute printr-un comunicat dat pentru The Associated Press. Vestea a fost o mare surpriză pentru fanii cântăreței, însă ieri publicațiile People și E! au dezvăluit unele detalii despre această separare.

 

„Adele și partenerul ei s-au separat”, se arată în declarația oficială. „S-au angajat să își crească fiul împreună, cu dragoste. Ca de obicei, ei solicită dreptul la intimitate. Nu vor mai exista alte comentarii în viitor”. Adele și soțul ei, Simon Konecki, au împreună un fiu, Angelo Adkins, în vârstă de 6 ani.

Și publicația People a dezvăluit că, într-adevăr, principala preocupare a lui Adele în acest moment este fiul ei, Angelo. „Fiul ei înseamnă totul pentru ea. Întreaga ei viață se învârte în jurul lui”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Adele. „Nu cred că divorțul va fi unul complicat pentru că ea este foarte grijulie atunci când vine vorba de fiul ei. Întotdeauna gândește foarte bine o decizie care ar putea să îl afecteze”.

Același lucru l-a raportat și E!. „Adele și Konecki intenționează să păstreze lucrurile cât mai simple, ca să nu se ajungă la certuri urâte”. Sursa celor de la E! a explicat și decizia celor doi de a se separa. „La începutul relației, ei aveau foarte multe lucruri în comun, însă pe parcurs au început să se distanțeze. Ea a devenit un star din ce în ce mai mare și el a fost ok cu ideea de a fi mereu în spatele ei. Însă pe măsură ce cariera ei a devenit și mai importantă, a avut turnee masive și un program foarte intens, și distanța dintre ei a devenit mai mare”.

Sursa a mai precizat că, pentru ei, cei trei ani de căsătorie au fost foarte fericiți. „Căsătoria lor a funcționat mult timp. Oricând ea a avut evenimente importate, el era de obicei cu ea și păreau foarte fericiți împreună și foarte îndrăgostiți. Au fost foarte implicați în această căsătorie până când au decis că aceasta nu mai funcționa pentru ei”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton