Homepage  / Vedete româneşti

De ce Alex Velea și Antonia nu mai pot avea copii. „Am riscat puțin cu Akim”

De ce Alex Velea și Antonia nu mai pot avea copii. „Am riscat puțin cu Akim”
10

de Roxana Mirea,

Alex Velea și Antonia reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii superbi. Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Alex Velea a dezvăluit că el și iubita lui nu mai pot avea copii. Care este motivul.

De ce Alex Velea și Antonia nu mai pot avea copii.

Alex Velea și Antonia se iubesc enorm de mult și au întemeiat o frumoasă familie împreună. Cu câteva luni în urmă, artistul a și cerut-o în căsătorie pe Antonia, urmând să aibă loc nunta. Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Alex Velea a vorbit despre acest subiect, dar și depsre planurile de viitor.

În plus, artistul a mărturisit că el și Antonia nu își mai doresc copii. Totuși, el a menționat că, oricum, acest lucru ar fi imposibil pentru că artista a trecut deja prin trei operații de cezariană. Alex Velea a spus că el și Antonia au riscat cu cea de-a treia sarcină, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că Akim, mezinul familiei, este bine.

Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”, a povestit Alex Velea, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano, iar Alex Velea spune că fetița îi este ca o fiică.

244329257_337404521469320_6340796039422751741_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alex Velea și Antonia urmează să se căsătorească

Alex Velea și Antonia s-au logodit acum câteva luni. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Aceștia își doresc ca frumosul eveniment să aibă loc într-un cadru de vis, pe o plajă, alături de persoanele apropiate. Nu știm când va avea loc nunta. Alex Velea a mărturisit că evenimentul nu este o urgență având în vedere că el și Antonia se iubesc la fel de mult.

Antonia a povestit că se aștepta să fie cerută în căsătorie, dar nu știa când anume. Drept urmare, a fost surprinsă și a izbucnit în lacrimi când Alex Velea a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Alex Velea a spus că el și partenera lui de viață au fost criticați când au dezvăluit că formează un cuplu, însă ei s-au concentrat doar pe iubirea lor.

Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat Alex Velea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton