Homepage  / Vedete româneşti

De ce Alexia Eram nu vrea să fie prezentatoare de știri ca mama ei, Andreea Esca. Ce fel de emisiune i-ar plăcea să modereze

De ce Alexia Eram nu vrea să fie prezentatoare de știri ca mama ei, Andreea Esca. Ce fel de emisiune i-ar plăcea să modereze
6

de Roxana Mirea,

Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani, și-a construit o carieră frumoasă în mediul online și nu își dorește să calce pe urmele mamei ei, Andreea Esca. Tânăra a spus care este motivul pentru care nu își dorește să fie prezentatoare de știri. Pe de altă parte, ea a dezvăluit și care a fost cadoul care a impresionat-o cel mai tare de ziua ei.

Cadoul care a impresionat-o pe Alexia Eram de ziua ei

Alexia Eram a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani pe data de 31 august. Cu această ocazie, ea a organizat o petrecere de pomină de ziua ei, cu tematică mexicană. Iubitul ei, Mario Fresh, i-a făcut un cadou inedit. Artistul a cântat chiar în timpul evenimentului. Întrebată care a fost cadoul care a impresionat-o cel mai tare, Alexia Eram a spus că surpriza iubitului ei a fost cea mai emoționantă.

Normal că surpriza iubitului meu. Mi-a făcut o surpriză în timpul petrecerii și a avut un mini-concert. Cred că aceasta a fost cea mai emoționantă surpriză pe care am avut-o și apoi, evident, cadourile de la toți prietenii, familia și așa mai departe”, a spus Alexia Eram pentru ego.ro.

De-ce-Alexia-Eram-nu-vrea-sa-fie-prezentatoare-de-stiri-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce Alexia Eram nu vrea să fie prezentatoare de știri

Alexia Eram nu își dorește să calce pe urmele mamei ei, Andreea Esca, și să fie prezentatoare de știri. Ea a studiat moda și a absolvit, de curând, facultatea pe care a urmat-o în Marea Britanie.

„Cu siguranță nu o să prezint știrile, mi se pare prea serios, dar o emisiune de divertisment cred că mi-ar plăcea. (…) Este prea serios. Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă, iar acest lucru este prea greu pentru mine. Aș face ceva mai în partea de divertisment”, a spus Alexia Eram despre motivul pentru care nu vrea să prezinte știrile.

Tânăra se gândește și la domeniul pe care l-a studiat în facultate și nu exclude ideea de a-și face propriul brand.

Abia am terminat acum facultatea și asta vorbeam mai devreme cu cineva, nu știu, o să văd dacă o să îmi fac un brand sau o să merg pe altă parte”, a mai spus Alexia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton