Homepage  / Vedete româneşti

De ce Alexia Eram și Mario Fresh nu vor fi împreună de Crăciun. Ce planuri are fiica Andreei Esca

De ce Alexia Eram și Mario Fresh nu vor fi împreună de Crăciun. Ce planuri are fiica Andreei Esca
9

de Roxana Mirea,

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni. Recent, fiica Andreei Esca a mărturisit că nu își va petrece Crăciunului alături de iubitul ei. Alexia a povestit ce planuri are de sărbători.

Alexia Eram și Mario Fresh, despărțiți de Crăciun

Alexia Eram și Mario Fresh nu vor petrece Crăciunului împreună. Ea va pleca în vacață, în America, împreună cu familia ei, iar el va rămâne în România pentru că are concerte.

Am împodobit bradul cu Mario, la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r. – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul. De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi. O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost de mult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept. În relație eu las mai mult.

Eu sunt romantica incurabilă. Este și el foarte romantic dar eu las mai mult de la mine, Mario este mai orgolios”, a declarat Alexia Eram, pentru Click!.

Pe ce cheltuie Alexia Eram cei mai mulți baniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexia Eram și Mario Fresh nu locuiesc împreună

Alexia Eram și Mario Fresh nu locuiesc împreună, dar dorm mereu unul la celălalt. În plus, fiica Andreei Esca spune că mai există și certuri între ea și artist, ca în orice cuplu, de altfel.

„Eu cu Mario ne iubim și cred că în orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu este tot timpul roz.

Nu vreau să spun de la ce pornesc discuțiile, cred că lucrurile acestea trebuie să rămână între noi, dar nu sunt certuri mari, sunt niște certuri normale.

Nu locuim împreună. Vedem acum ce ne rezervă anul 2023, sper să am în continuare cât mai multe campanii și să evoluez în tot ce înseamnă platformele sociale și să îmi fac propriul meu business. Mă gândesc ce anume! Nu știu încă pe ce profil o să fie și dacă aș ști nu v-aș spune”, a mai declarat fiica Andreei Esca.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton