Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce amână nunta Alex Velea și Antonia. Explicația artistului

De ce amână nunta Alex Velea și Antonia. Explicația artistului

de Andra Stana,

Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Alex Velea și ale Antoniei este să se căsătorească. Cu toate acestea, cei doi nu știu când ar putea avea loc fericitul eveniment.

Alex Velea ar vrea să o vadă pe Antonia îmbrăcată în rochie de mireasă, dar acest moment se lasă așteptat nu din cauza lor, ci din cauza situațiilor neprevăzute din lume, scrie libertatea.ro.

După ce a cerut-o de soție pe Antonia, toată lumea așteaptă acum ca Alex Velea să spună când e nunta. Invitat vineri în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, cântărețul a mărturisit că abia așteaptă să facă pasul cel mare și să se însoare cu frumoasa lui logodnică.

„Vedem ce se mai întâmplă. Nu vezi că ba e pandemie, ba e război… Nu mai știm ce să mai… Ne dorim foarte mult să face treaba asta. Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă, să ne jurăm iubire veșnică, doar că până acolo mai e. Încă nu știm ce ne rezervă vremurile astea”, a spus Alex Velea la Antena 1, relatează Spynews.

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de aproape zece ani

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproape un deceniu, iar împreună au doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Din căsătoria cu Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, pe Maya.

După un lung proces, căsnicia dintre Antonia și Vincenzo Castellano s-a încheiat printr-un divorț. În prezent, cei doi au reușit să găsească o cale de mijloc și să se înțeleagă mai bine. Totul, de dragul fiicei pe care o au împreună.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton