Homepage  / Vedete româneşti

De ce Anda Călin și Liviu Vârciu n-au făcut încă nunta. Ce a dezvăluit partenera prezentatorului TV

De ce Anda Călin și Liviu Vârciu n-au făcut încă nunta. Ce a dezvăluit partenera prezentatorului TV
8

de Roxana Mirea,

Anda Călin și Liviu Vârciu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor au venit pe lume doi copii: Anastasia și Liviu Matei. Totuși, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare. Într-un interviu recent, Anda Călin a spus de ce ea și Liviu Vârciu nu au făcut nunta, până acum.

De ce Anda Călin și Liviu Vârciu n-au făcut nunta

Anda Călin și Liviu Vârciu au o relație frumoasă de ani de zile, iar din dragostea lor au venit pe lume doi copii superbi. Chiar și așa, Anda Călin și Liviu Vârciu n-au făcut încă nunta. Partenera prezentatorului TV a mărturisit că n-au făcut acest pas pentru că nu reușesc să se pună de acord.

„Păi nu…De fapt, nu e vorba că nu vreau…Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vrea u să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.

Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a declarat Anda Călin pentru Antena Stars, scrie fanatik.ro.

Liviu-Varciu-imagine-adorabila-cu-fiul-lui-care-a-implinit-2-ani-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Anda Călin are propria afacere

Anda Călin și-a deschis o afacere. Este vorba despre un salon de înfrumusețare.

„Încă învăț. Sunt multe lucruri de învățat, dar sper să am succes pe viitor. Mă duc la salon când copiii sunt plecați. Anastasia e la școală și cel mic la grădiniță. Și plec de la salon când trebuie să-l iau pe Matei de la grădiniță.

Ajung acasă și ziua nu s-a terminat, pentru că ei mă iau de nouă. Dar, cumva, e frumos, greu, dar frumos”, a spus Anda Călin.

Întrebată cât de mult se implică Liviu Vârciu în afacere, Anda Călin a susținut că artistul a ajutat-o de la început.

M-a susținut, m-a ajutat de la început să pornesc afacerea. Momentan nu se implică foarte mult pentru că el este cu filmările și cu evenimentele, dar probabil pe viitor, când voi avea și totul pus la punct, o să mă ajute mai mult pe partea de promovare”, a mai spus Anda Călin.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton