Homepage  / Vedete româneşti

De ce Andreea și Cabral Ibacka nu mai dorm împreună de 4 ani. „Am eu o regulă de aur”

De ce Andreea și Cabral Ibacka nu mai dorm împreună de 4 ani. „Am eu o regulă de aur”
9

de Roxana Mirea,

Andreea Ibacka a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a vorbit despre mariajul ei cu Cabral Ibacka. Actrița a declarat că ea și soțul ei nu mai dorm împreună de patru ani. Mai exact, din momentul în care a venit pe lume fiica lor, Namiko.

Andreea și Cabral Ibacka nu mai dorm împreună

Andreea Ibacka a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări despre relația ei cu Cabral Ibacka. Cătălin Măruță a întrebat-o cine este cocoșul în casă, iar actrița i-a atribuit acest rol soțului ei. Nu de alta, dar nu avea cheile la ea și i-a fost teamă că poate Cabral schimbă yala dacă este nemulțumit de răspuns.

„Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că nu am cheile la mine și poate schimbă yala”, a spus Andreea Ibacka la PRO TV, potrivit libertatea.ro.

În continuare, Andreea Ibacka a spus că ea și Cabral nu mai dorm împreună de patru ani, de când a venit pe lume Namiko. În plus, atunci când dormeau împreună, actrița avea un set de reguli pe care soțul ei trebuia să le respecte.

Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur. Nu sunt pe tiparul iubitei clasice. Nu îmi place îmbrățișată, nu împart plăpumioara, fiecare pe așternutul lui. Deci, sparte în sparte, frățeste”, a dezvăluit actrița.

Andreea și Cabral Ibacka dorm în camere separate, fiecare cu câte un copil.

„Ne-am împărțit. Eu stau cu cel mic, iar el cu cea mare, care doarme jumptate de noapte la ea în cameră și dup-aia dă buzna peste tac-su. (…) E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată”, a mai spus actrița.

Andreea-si-Cabral-Ibacka-nu-mai-dorm-impreuna-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum îl alintă Andreea Ibacka pe Cabral

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de 14 ani, iar în urmă cu câteva luni a venit pe lume cel de-al doilea copil al lor, Tiago. Relația lor este una bazată pe iubire și respect, iar amândoi au simțul umorului foarte bine dezvoltat, astfel că glumele lor nu sunt motiv de supărare.

Așadar, Andreea Ibacka a dezvăluit cum își alintă soțul. Pe Cabral îl mai cheamă și Neculai, așa că Andreea îi mai spune „domnul Nicu”.

Soțului meu îi zic domnu Nicu, că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi, îi zic Iubirică, când nu suntem ok, îi spun Cabral”, a mărturisit actrița.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton