Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce ar trebui Prințul Harry și Meghan Markle să refuze invitația la încoronarea regelui Charles

De ce ar trebui Prințul Harry și Meghan Markle să refuze invitația la încoronarea regelui Charles
8

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Cu toate acestea, ducii de Sussex nu și-au confirmat încă prezența la evenimentul grandios care va avea loc pe 6 mai. În acest context, un comentator regal susține acum că ar fi „extrem de prost gust” dacă vor participa. Ce i-a avertizat acesta pe ducii de Sussex.

Harry și Meghan, de ce ar trebui să lipsească de la încoronarea regelui Charles

Prințul Harry și Meghan Markle ar trebui să evite încoronarea regelui Charles, deoarece nu este pentru „camerele Netflix”, este de părere un comentator regal citat de publicația express.co.uk. Harry și soția sa au confirmat oficial că au primit o invitație la Încoronarea Regelui în luna mai, dar nu au declarat încă public dacă vor participa la evenimentul istoric de la Westminster Abbey din 6 mai.

Pe fondul speculațiilor, Esther Krakue, comentatoare regală și prezentatoare de emisiuni, i-a îndemnat pe soții Sussex să stea departe, deoarece este „foarte clar că nu sunt bineveniți” în urma rupturii lor cu familia regală.

De ce ar trebui Prințul Harry și Meghan Markle să refuze invitația la încoronarea regelui CharlesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Bănuiesc că soții Sussex își vor face apariția”

În ciuda acestui fapt, ea „bănuiește” că cei doi își vor face apariția. „Bănuiesc că soții Sussex își vor face apariția doar pentru că nu sunt bineveniți. Personal, sper că nu vor fi aici doar pentru că simt că nu este o ocazie pentru camerele Netflix. Este un eveniment național și am dori să rămână așa, am dori să nu mai apară în tabloide poveștile vulgare și bârfitoare și să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat.”, a declarat Esther Krakue pentru Sky News Australia.

Acest lucru vine după ce cuplul a lansat seria Netflix „Harry și Meghan”, în care au făcut o serie de afirmații bombă despre familia regală. De asemenea, Harry și-a lansat cartea de memorii „Spare”/„Rezervă” la începutul acestui an, care s-a dovedit la fel de explozivă.

„Ar fi de extrem de prost gust dacă ar alege să vină”

Krakue a adăugat: „Ar fi de extrem de prost gust dacă ar alege să vină, chiar dacă data timpul de oferire a unui răspuns a trecut. Este clar că singura lor sursă de venit se bazează cu adevărat pe apropierea lor de familia regală, dar bănuiesc că vom primi mai multe informații în urma lansării cărții „Regele nostru” din această săptămână, care arată că, de fapt, ei sunt acum outsideri și că nu au ce căuta în familia regală.”

În ciuda faptului că nu a apărut nicio confirmare oficială că soții Sussex vor participa, se pare că Palatul se așteaptă ca aceștia să facă acest lucru. The Telegraph a relatat că personalul însărcinat cu logistica se bazează pe faptul că cei doi soți vor participa la ceremonie.

Potrivit unei surse citate de publicația amintită anterior, este „întotdeauna mai ușor” să faci un plan pentru invitații care apoi nu se prezintă, în loc să îi incluzi în program în ultimul moment.

În cazul în care Harry și soția sa Meghan vor participa la ceremonia istorică, un prieten al regelui a afirmat că „nimic din ceea ce se va întâmpla de acum până atunci [6 mai] nu va schimba planul de dispunere a locurilor.

Sursa a declarat: „Charles a spus întotdeauna că își iubește ambii fii. Îi vrea pe amândoi acolo. Harry și Meghan sunt invitați și vor fi așezați la loc de frunte”.

Rămâne de văzut dacă și în ce condiții ducii de Sussex vor ajunge la ceremonia de pe 6 mai.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton