Homepage  / Vedete străine

De ce ar vrea Regele Charles să-i invite pe prințul Harry și Meghan Markle la încoronare

De ce ar vrea Regele Charles să-i invite pe prințul Harry și Meghan Markle la încoronare
9

de Roxana Mirea,

În ciuda tuturor conflictelor și tulburărilor din cadrul monarhiei și a destrămării relației dintre Prințul Harry și Familia Regală, ar putea exista încă speranță pentru reconciliere - sau cel puțin pentru o încercare în acest sens. De ce Regele Charles s-ar putea să-i invite pe prințul Harry și Meghan Markle la încoronarea lui.

Regele Charles s-ar putea să-l invite pe prințul Harry la încoronarea sa

Experta regală Katie Nicholl a vorbit luni, într-un interviu pentru ET, despre viitoarea încoronare a Regelui Charles al III-lea și despre cum aceasta ar putea reprezenta șansa unei eventuale împăcări – în ciuda zvonurilor potrivit cărora Harry și soția lui, Meghan Markle, nu ar fi invitați la evenimentul istoric.

Nu sunt sigură că informațiile potrivit cărora Harry nu ar fi invitat la încoronare sunt corecte„, a spus Nicholl. „Sursele mele apropiate regelui spun că acesta va întinde acea ramură de măslin și că îi va invita pe Meghan și Harry la încoronare.”

„Planurile pentru încoronare sunt în curs de revizuire și actualizare, iar una dintre dorințele regelui este ca ducii regali să nu mai fie obligați să îngenuncheze, așa cum se întâmpla în fosta ceremonie”, a declarat Nicholl. „Asta înseamnă că Harry nu va trebui să îngenuncheze în fața tatălui său, presupunând că Harry va fi prezent la încoronare.”

În ceea ce privește prezența lui Harry la eveniment, Nicholl a explicat: „Din câte am înțeles, lista invitaților nici măcar nu a fost confirmată în acest stadiu de Palatul Buckingham. Încă se lucrează la ea. Încă este considerat destul de devreme, mi s-a spus”.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Regele dorește o reconciliere pe termen lung”

În cele din urmă, Regele Charles va continua probabil să spere că lucrurile se pot repara – atât de dragul familiei, cât și de dragul de a salva aparențele în lumina reflectoarelor.

Este fiul său, până la urmă, iar regele chiar dorește o reconciliere pe termen lung. Dar a fost interesant să-l aud pe Harry spunând că mingea este în curtea familiei regale”, a împărtășit Nicholl, referindu-se la remarcile lui Harry despre ce ar fi nevoie pentru a se împăca cu tatăl și fratele său.

Cred că, de fapt, când va fi vorba de încoronare, mingea va fi în terenul ducilor de Sussex”, a continuat Nicholl. „Pentru că eu cred că va exista o invitație din partea regelui, cred că vrea să fie mărinimos. Cred că, în cele din urmă, vrea să vindece ruptura și vrea ca fiul său să fie prezent la încoronarea sa, așa că eu cred că vor fi invitați. Și [apoi] cred că va depinde de Harry și Meghan dacă vor participa sau nu.”

În ceea ce privește o reîntâlnire între Harry și fratele său, prințul William, Nicholl a spus că ea consideră că „orice reconciliere între William și Harry este cu siguranță îndepărtată”. Odată cu lansarea noului volum de memorii al lui Harry, „Spare”, se pare că dușmănia dintre frați nu va fi înăbușită prea curând.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton