Homepage  / Televiziune

De ce au ajuns la cuțite Roxana Ciuhulescu, CRBL și Zmărăndescu la „Survivor România” 2022. „Are un cui împotriva mea”

De ce au ajuns la cuțite Roxana Ciuhulescu, CRBL și Zmărăndescu la „Survivor România” 2022. „Are un cui împotriva mea”

de Andra Stana,

În echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 au izbucnit conflicte încă din prima săptămână de concurs. Protagoniștii primului conflict sunt Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și CRBL. Vedeta îi acuză pe cei doi colegi că o vorbesc pe la spate și că acest lucru nu se face într-o echipă.

Faimoșii de la „Survivor România” 2022, în conflict încă din primele zile de concurs

Faimoșii au pierdut primele două meciuri de la „Survivor România” 2022 în fața Războinicilor. Acesta este motivul pentru care concurenții nu au putut să aducă puncte și au pierdut toate avantajele în competiție, scrie libertatea.ro.

Mai mult, între aceștia s-au iscat și câteva discuții puternice. În prima seară, Roxana Ciuhulescu s-a arătat deranjată de comportamentul lui Cătălin Zmărăndescu. Mai precis, ea voia să doarmă mai mult de dimineață, iar el făcea gălăgie. Cei doi nu au mai rezistat și și-au aruncat cuvinte grele în fața camerelor de filmat.

CRBL și Cătălin Zmărăndescu sunt împotriva Roxanei Ciuhulescu după ce aceasta i-a spus lui TJ Miles că sportivul l-a înjurat.

„Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, a spus Cătălin Zmărăndescu la „Survivor România 2022”.

CRBL e de aceeași părere.

„Tu ești pârâcea grupului. Cred că era mai bine să ții pentru tine deocamdată, pentru că nu cred că i-a făcut rău (n.r. lui TJ Miles) și sunt pe zero”, a spus artistul.

„L-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe”

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că nu tolerează bârfele. Mai mult, a declarat că ea preferă să spună unei persoane direct în față dacă are ceva cu ea.

„Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat.

Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc. Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac.

El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni”, a spus Roxana Ciuhulescu în apărarea ei.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton