Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce au apelat Oana Moșneagu și Vlad Gherman la un terapeut de cuplu. „Nu cred că trebuie să aștepți să fii în pragul divorțului”

De ce au apelat Oana Moșneagu și Vlad Gherman la un terapeut de cuplu. „Nu cred că trebuie să aștepți să fii în pragul divorțului”
12

de Andra Stana,

La începutul relației lor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu. Astăzi, ei au ajuns să vorbească asumat despre relația lor, asta după ce multă vreme și-au ținut fanii pe jar până să dezvăluie că sunt un cuplu. Oana și Vlad au dezvăluit recent că, între ei doi, lucrurile nu au fost mereu roz, cu atât mai puțin la început.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut, spre încântarea fanilor, pe 29 ianuarie 2022, că formează un cuplu. Cei doi au făcut anunțul într-un mod ieșit din comun, odată cu lansarea unei piese a lui Vlad.

Fanii începeau să simtă că e ceva între noi doi, iar modul inedit prin care i-am anunțat a fost, probabil, cel mai frumos mod prin care puteam face asta. Eu începusem să lucrez pentru piesa „Fără Tine” din 2021. Și i-am arătat prima oară piesa Oanei, pentru că piesa e despre ea și despre relația noastră. A fost ca o declarație și un cadou pentru ea și noi, și apoi pentru cei care așteptau răspunsul la întrebarea care plutea în aer de ceva timp.

De ce au apelat Oana Moșneagu și Vlad Gherman la un terapeut de cuplu (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Fanii au fost foarte fericiți, iar reacțiile au fost neașteptat de bune, și când zic neașteptat, chiar așa e. Noi ne gândeam că vor fi mulți oameni care încă trăiau în basmul creat de relația Criss-Vlad și că mulți ne vor pune la zid, dar nu a fost așa, iar reacțiile lor ne-au emoționat.”, a recunoscut Vlad Gherman, într-un interviu recent acordat viva.ro.

„Nu cred că trebuie să aștepți să fii în pragul divorțului ca să apelezi la un terapeut’

În materialul citat, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut că s-au aflat pe marginea prăpastiei. Cei doi au dezvăluit cum au reușit să depășească problemele din cuplu.

Am fost și în punctul în care unul a zis „nu mai pot, nu mai vreau, dar, din fericire, am reușit de fiecare dată să depășim momentele care păreau fără ieșire. Cu muuultă comunicare, răbdare, uneori cu nervi întinși la maximum, cu efort, cu muncă cu propria persoană și chiar cu ajutorul unui terapeut de cuplu. Da, da, noi am apelat la unul chiar la începutul relației noastre. Știu, vor fi cititori consternați de treaba asta. Dar eu nu cred că trebuie să aștepți să fii în pragul divorțului ca să apelezi la un terapeut, așa cum nu te duci la medic înainte de ultima suflare, te duci de la primele semne de boală.”, au spus Oana și Vlad.

Totodată, ei au recunoscut că se bucură că au făcut pasul de a cere ajutor într-unul din „cele mai critice momente” ale relației lor.

Pentru că amândoi am suferit destul de mult înainte să fim împreună, nu am intrat în relația noastră vindecați, deci cu ceva frici și traume care ne împiedicau și încă ne mai împiedică uneori, dar ne revenim din ce în ce mai ușor. Și amândoi ne dorim să ne „învățăm unul pe celălalt și să fim fericiți împreună, așa că toate eforturile sunt făcute pentru că amândoi simțim că merită.”, au dezvăluit cei doi actori, pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton