Homepage  / Vedete româneşti

De ce au fost Bursucu și iubita lui la un pas de despărțire. „Eram bolnav. M-am dus la un psiholog”

De ce au fost Bursucu și iubita lui la un pas de despărțire. „Eram bolnav. M-am dus la un psiholog”
8

de Roxana Mirea,

Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea, de 10 ani de zile. Cei doi au împreună două fete, pe Alesia si Anays. Recent, el a fost invitat în emisiunea online „Duet cu Alexandra”, unde a mărturisit că a fost bolnav de gelozie. Ba chiar, Bursucu și iubita lui au fost la un pas de despărțire din această cauză.

Cum s-a vindecat Bursucu de gelozie

Bursucu a fost invitat în emisiunea online „Duet cu Alexandra”, găzduită de Alexandra Ungureanu, unde a dezvăluit că a fost bolnav de gelozie. Pentru a se vindeca de această „boală”, el a mers la psiholog deoarece a înțeles că riscă să o piardă pe aleasa inimii lui.

Bursucu: „Am fost gelos. Am fost bolnav puțin. Am fost bolnav de gelozie, dar m-am vindecat. Să știi că e o boală. Eu nu am știut.”

Alexandra Ungureanu: „Și cum te-ai vindecat?”

Bursucu: „Te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că îmi pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat… că a pus piciorul în prag și a zis: „Gata! Suficient”. Eram obsedat.”

De-ce-au-fost-Bursucu-si-iubita-lui-la-un-pas-de-despartire.-„Eram-bolnav.-M-am-dus-la-un-psiholog-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Bursucu a mers la psiholog pentru a se vindeca de gelozie

Bursucu a mărturisit că umbla în telefonul iubitei lui și îi făcea tot felul de scene de gelozie. În momentul în care Andreea a vrut să pună punct relației, el a realizat că riscă să o piardă dacă nu face ceva.

Alexandra Ungureanu: „Căutai în telefoane?”

Bursucu: „Nu, asta cu telefonul nu. M-am uitat și în telefon. Știi care e problema cu telefonul, că m-am prins târziu. Îi iei telefonul, da? I-ai luat telefonul, te uiți și ai văzut mesaj de la nenorocit. (…) Dacă îi dă un mesaj și spune „mi-e dor de tine. Te iubesc” și tu vezi, ai două variante: 1. Te duci la ea și îi spui, dar așa ești de porc. I-ai umblat în telefon. Ești de porc, corect? Sau 2. Nu îi spui și ții în tine. Bubui. Cum faci? Nu te uiți.”

Alexandra Ungureanu: „Dar până să știi că nu te uiți, te-ai uitat.”

Bursucu: „Da. Nu am găsit nimic, dar cu toate astea mi se părea că orice era interpretabil. Atunci când tu ești bolnav, orice este interpretabil. Făceam tot felul de scenarii. Îi spuneam: „nu ai răspuns, că stăteai pe WhatsApp, că erai conectată când eu ți-am scris și tu nu ai văzut”. (…) Până în momentul în care mi-a zis: „Prietene, ia vezi-ți tu de treaba ta și de viața ta” și mi-a dat o pereche de șlapi mergători. I-am luat și m-am dus cu ei către casă și erau fix mărimea mea, de bună calitate. Aveau doar dus. Dăduse cu dus biletul. Mi-am dat eu seama, așa, m-am dus la un psiholog și am luat câteva ședințe, vreo 4-5 luni, cred, și am reușit să mă vindec.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton