Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce boală suferă Celine Dion. Artista și-a anulat concertele din Europa, inclusiv cel de la București

De ce boală suferă Celine Dion. Artista și-a anulat concertele din Europa, inclusiv cel de la București
9

de Andra Stana,

După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate de-a lungul anilor, Celine Dion a dezvăluit joi, 8 decembrie, că a primit un nou diagnostic dur din partea medicilor. În acest context, au fost anulate 8 dintre viitoarele sale spectacole programate în Europa, inclusiv cel de la București, din vara lui 2023. Iată de ce boală suferă cântăreața de 54 de ani.

Celine Dion, mesaj cu ochii plini de lacrimi pentru fanii ei

Celine Dion a recunoscut că a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară și incurabilă. Artista suferă de sindromul persoanei rigide (SPS), care afectează o persoană dintr-un milion. Această afecțiune poate provoca rigiditate musculară extremă și spasme dureroase.

Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să mă confrunt cu aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit”, le-a spus Dion, în vârstă de 54 de ani, fanilor într-un videoclip emoționant postat joi pe Instagram.

„Recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară, numită Sindromul Persoanei Rigide, care afectează ceva de genul unu la un milion de oameni. Deși încă învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le aveam.”

Dion a adăugat: „Din nefericire, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Mă doare să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită să îmi reiau turneul din Europa în februarie.”

Ce se întâmplă cu cei care au bilete la concertul lui Celine Dion, 11 iunie 2023

Celine Dion ar fi trebuit să urce pe scena Arenei Naționale din București pe 11 iunie 2023. Cu toate acestea, concertul din Capitala României se află pe lista evenimentelor anulate recent de renumita artistă. Emagic, citat de mediafax.ro, informează că toți cei care au bilete la concertul lui Celine Dion din 2023, de la București, își vor primi banii înapoi.

Inițial, concertul Celine Dion ar fi trebuit să aibă loc pe 29 iulie 2020, la Arena Nationala din București. Cu toate acestea, show-ul a fost amânat atunci în contextul pandemiei COVID-19. 

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Hepta, captură clip Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton