Homepage  / Vedete româneşti

De ce Connect-R și Alex Velea nu mai pot fi prieteni. Motivul pentru care n-au mai colaborat pe plan muzical

De ce Connect-R și Alex Velea nu mai pot fi prieteni. Motivul pentru care n-au mai colaborat pe plan muzical
9

de Roxana Mirea,

Alex Velea Și Connect-R au colaborat mult timp pe plan profesional și chiar aveau o relație de prietenie frumoasă. Totuși, de-a lungul timpului, legătura lor s-a destrămat. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai", Connect-R a spus de ce n-a mai colaborat cu Alex Velea, dar și de ce nu există nicio șansă să fie prieteni.

De ce n-au mai colaborat Alex Velea și Connect-R

Alex Velea și Connect-R sunt doi dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Aceștia erau aproape de nedespărțit în trecut, însă odată cu lansarea piesei „Dacă dragostea dispare”, în 2008, relația de prietenie a celor doi a început să aibă de suferit. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Connect-R a spus de ce colaborarea dintre el și Alex Velea pe plan muzical a lua sfârșit.

„Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa ‘Dacă dragostea dispare’, da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treaba asta.

Chiar îmi spunea un prieten: ‘Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi’. Apăream noi doi pe scenă… se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea”, a dezvăluit Connect-R, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit wowbiz.ro.

Connect-R la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce nu mai pot fi prieteni Alex Velea și Connect-R

Pe de altă parte, Connect-R a spus și care este motivul pentru care nici măcar relația de prietenie dintre el și Alex Velea nu poate fi reluată. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar Connect-R susține că acum au viziuni diferite asupra carierei și asupra vieții.

Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți”, a mai spus Connect-R.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton