Homepage  / Vedete străine

De ce divorțează, de fapt, Sofia Vergara. Ce obiect cu valoare sentimentală păstrează de la fostul soț, Joe Manganiello

De ce divorțează, de fapt, Sofia Vergara. Ce obiect cu valoare sentimentală păstrează de la fostul soț, Joe Manganiello
7

de Roxana Mirea,

Sofía Vergara și soțul ei, Joe Manganiello, divorțează, după 7 ani de căsnicie. Cei doi au confirmat zvonurile despărțirii. Iată care ar fi, de fapt, motivul pentru care cei doi au ajuns să divorțeze, dar și ce obiect cu valoare sentimentală încă păstrează Sofía Vergara.

De ce divorțează Sofía Vergara și Joe Manganiello, 

Deși vestea despărțirii dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello este o surpriză pentru unii, o sursă a declarat pentru ET că cei doi „trăiau vieți separate”. În ceea ce privește ceea ce i-a determinat să meargă pe drumuri separate, sursa spune că cei doi s-au concentrat pe ei înșiși și pe carierele lor, Vergara fiind în special ocupată cu noul ei brand de frumusețe, toty. 

Au petrecut timp separat și s-au concentrat pe ei înșiși, pe carierele lor și pe cei dragi lor. Sofia a dat totul pentru noul ei brand de frumusețe, toty, și este foarte implicată și încântată de el”, împărtășește sursa, potrivit ET. „Ea a organizat un eveniment pentru a sărbători lansarea spre sfârșitul lunii iunie, la casa ei din Los Angeles, iar Joe nu a fost acolo.”  

Sursa a adăugat: „Avea încă o fotografie înrămată cu ei doi sărutându-se, amplasată într-o cameră din casa ei.” 

De ce divorțează, de fapt, Sofia Vergara. Ce obiect cu valoare sentimentală păstrează de la fostul soț, Joe ManganielloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Am luat decizia dificilă de a divorța” 

Informația vine după ce luni, 17 iulie, cei doi au confirmat pentru Page Six că au decis să divorțeze. 

„Am luat decizia dificilă de a divorța”, se arată în declarația lui Vergara și Manganiello. „Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.” 

 În plus, o sursă a declarat pentru publicație: „Sofia și Joe s-au îndepărtat de ceva vreme și au luat o oarecare distanță unul față de celălalt pentru a se gândi la viitorul lor.” 

Zvonurile cu privire la statutul relației dintre Vergara și Manganiello au început să circule la începutul acestei luni, când el a făcut o postare pe Instagram de ziua ei de naștere și a scris doar „La muți ani, Sofía!!!!”. 

La speculațiile privind problemele din căsnicie se adaugă și faptul că actrița din Modern Family a plecat în vacanță de ziua ei în Italia fără Manganiello. Într-o postare din timpul călătoriei sale, Vergara a scris: „Când viața îți dă lămâi, vii în Italia să le storci”. 

Relația dintre Vergara și Manganiello a început în 2014, iar după o poveste de dragoste fulminantă, cei doi s-au logodit după șase luni de relație. Ei au devenit oficial soț și soție pe 22 noiembrie 2015. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton