Homepage  / Știri

De ce e actriţa Giovanna Antonelli supărată?

De ce e actriţa  Giovanna Antonelli supărată?

de Redactia Tvmania

Actriţa din telenovela „7 păcate”, difuzată de Acasă s-a enervat deoarece câteva poze cu fetiţele ei nou-născute au fost vândute presei şi publicate fără acordul ei.

Starul brazilian a născut pe 8 octombrie două fetiţe gemene, Sofia şi Antonia, iar pozele cu acestea au ajuns imediat în redacţiile revistelor din Rio de Janeiro. Giovanna Antonelli nu şi-a declarat public indignarea faţă de cei care au vândut fotografiile realizate la scurt timp de la naşterea fetiţelor, dar a comentat pe Twitter că acest lucru este „oribil”, în ciuda faptului că nu a nominalizat vinovaţii.

Tot pe Twitter, Giovanna a descris programul ei şi al fetiţelor. „Prieteni, am fost puţin absentă, dar acum scriu alături de scumpele mele. Nopţi nedormite, dar merită fiecare secundă”, a scris actriţa.

Sofia şi Antonia sunt fetiţele Giovannei şi ale soţului ei, Leonardo Nogueira, dar actriţa mai are un fiu în vârstă de cinci ani, pe nume Pietro, dintr-o relaţie anterioară cu actorul Murilo Benicio, partenerul ei din „Clona”, telenovela care a făcut-o celebră.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton