Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce e convinsă Meghan Markle că prințul Harry ar putea câștiga un premiu Grammy

De ce e convinsă Meghan Markle că prințul Harry ar putea câștiga un premiu Grammy
8

de Andra Stana,

Meghan Markle se așteaptă ca prințul Harry să fie premiat cu Grammy pentru narațiunea cărții de memorii, Rezervă. Mai mult, ducesa de Sussex, fostă actriță în serialul Costume (Suits) și-ar fi comparat chiar soțul cu fostul președinte Barack Obama. Iată de ce.

În urmă cu câțiva ani, Barack Obama a câștigat premiul Grammy pentru narațiunea cărții sale de memorii. Acum, Meghan Markle susține că vocea liniștitoare a lui Harry și prestația pe care o oferă în audiobook atunci când cântă piesa „Your Song” sunt suficiente pentru ca acesta să ia Grammy-ul acasă, scrie marca.com.

Meghan vrea să adauge premiul la colecția ei de trofee

Prințul Harry are toate atuurile pentru a câștiga premiul Grammy pentru cea mai bună narațiune vorbită (Best Audiobook, Narration and Story Recording).

Meghan, precum și mai mulți membri ai echipei sale, susțin că Harry are vocea potrivită pentru acest lucru. La un moment dat, în audiobook, cântă o parte din piesa „Your Song” a lui Elton John. Harry se referea atunci la concertul din 2007, un omagiu adus mamei sale, prințesa Diana, relatează DailyMail.com.

La acel concert caritabil, „Concert pentru Diana“, Elton John a cântat „Your Song” în loc de „Candle in the Wind“, pe care a reînregistrat-o în 1997, după moartea Dianei, și pe care a cântat-o la înmormântarea acesteia.

Potrivit unor surse apropiate, Hollywood-ul îl adoră pe Harry, atât pentru darul său de a vorbi cât și pentru simțul umorului. „El este cel care are puterea unei vedete“, susțin acestea.

De ce e convinsă Meghan Markle că prințul Harry ar putea câștiga un premiu GrammyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Harry va trebui să aștepte până în 2024

Ediția din acest an a premiilor Grammy va avea loc pe 5 februarie, iar nominalizații la categoria în care Harry ar putea concura (Best Spoken Word Album) sunt Viola Davis, Questlove, Lin-Manuel Miranda, Jamie Foxx și Mel Brooks. Dacă Harry va fi nominalizat, asta se va întâmpla înainte de gala de anul viitor.

Un alt mare eveniment la care Harry ar putea apărea este următoarea ediție a premiilor Oscar, care va avea loc în luna martie.

Între timp, site-ul Archewell a publicat o felicitare pentru Harry pentru succesul cărții sale.

„Felicitări pentru Prințul Harry pentru publicarea cărții sale de memorii, Spare. Ca echipă a sa, suntem mândri să fim alături de el și să sărbătorim faptul că lumea îi aude, în sfârșit, povestea în propriile sale cuvinte. Îți mulțumim pentru curaj, onestitate, umor și lumină. Ne-ați inspirat pe toți. Cu admirație, personalul și echipa de la Archewell și Cabinetul privat al Ducelui și Ducesei de Sussex.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton