Homepage  / Vedete româneşti

De ce Emi de la Noaptea Târziu nu ar participa niciodată la „Survivor România”

De ce Emi de la Noaptea Târziu nu ar participa niciodată la „Survivor România”
8

de Roxana Mirea,

Emi și Cuza au participat în sezonul trecut al emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1. Recent, au făcut echipă la „Te cunosc de undeva” și au și câștigat cu o transformare de senzaţie în Robbie Williams. Recent, Emi a oferit un interviu și a explicat de ce nu ar vrea niciodată să participe la „Survivor România”.

De ce Emi nu vrea să participe la Survivor România

Emi a participat la „Asia Express” și „Te cunosc de undeva” alături de Cuza, însă nu și-ar dori niciodată să participe la „Survivor România”. Membrul trupei „Noaptea Târziu” a explicat și care este motivul.

Nu aș participa niciodată la ceva de genul Survivor. Nu spun asta fiindcă desconsider emisiunea. Nici vorbă! Sau fiindcă o subestimez. Nu, fiindcă sunt sigur că nu e deloc ușor de realizato asemenea producție de televiziune! Doar că mi se pare genul de emisiune destul de statică. Adică există în cuprinsul ei momente în care lumea ia parte la diverse concursuri, în care agitația e prezentă, dar mai apoi încep secvențele de discuții. De bârfă, cum le spun eu! Iar astea nu sunt pentru mine. Eu sunt un tip activ, am nevoie de mișcare!”, a declarat Emi pentru impact.ro.

De-ce-Emi-de-la-Noaptea-Tarziu-nu-ar-participa-niciodata-la-„Survivor-Romania-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Emi ar mai participa la „Asia Express”

Poate că nu ar participa niciodată la „Survivor România”, însă Emi ar spune da oricând unei provocări ca „Asia Express”. Totuși, el e conștient de faptul că nu va mai avea șansa să participe la o asemenea aventură.

 „Aș concura oricând la așa ceva. Acum aș pleca într-o nouă aventură de asemenea gen, dacă mi s-ar cere. Însă nu cred că voi mai avea parte de o asemenea șansă. Într-un fel înțeleg și de ce. Fiindcă aș avea un mare avantaj față de ceilalți competititori, dacă mi s-ar întâmpla așa ceva! Aș ști din start cum să citesc o hartă, cum să abordez o anume situație, fie ea și la limită, să-mi fac rost de una sau de alta. O dată ce ai trecut prin așa ceva, capăți experiență. Iar pentru mine totul a fost acțiune. D-aia cred că am și reușit să ajungem până în marea finală! Plus că am avut parte de un partener ideal, amănunt foarte important”, a mai povestit Emi.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton