Homepage  / Vedete româneşti

De ce Emil Rengle de la Survivor 2022 a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Decizia luată de părinții lui

De ce Emil Rengle de la Survivor 2022 a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Decizia luată de părinții lui

de Roxana Mirea,

Emil Rengle este unul dintre comncurenții de la Survivor România 2022, de la Pro TV. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, el a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici de pe Youtube. Dansatorul a făcut mărturisiri despre copilăria lui și a spus că a fost la un pas de a fi internat la psihiatrie.

Emil Rengle de la Survivor 2022 risca să fie internat la psihiatrie

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Emil Rengle, acum concurent la Survivor România 2022, a declarat că a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Pe când avea doar vreo 7 ani, părinții l-au găsit în cameră dându-se cu capul de podea. Îngrijorați, ei l-au dus pe Emil Rengle la un medic specialist întrucât erau speriați ca fiul lor să nu aibă o problemă mai gravă.

Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap. Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal”, a povestit Emil Rengle de la Survivor, în podcastul lui Damian Draghici, potrivit libertatea.ro.

Emil Rengle, despre „America’s got talent”

Emil Rengle a impresionat audiența în cel de-al optulea sezon al emisiunii Românii au talent, unde a câștigat marele premiu cu un număr de dans pe tocuri în 2018. Doi ani mai târziu, a fost invitat să participe inclusiv în show-ul de talente din America, unde și-ar fi dorit să facă un spectacol autentic și să transmită un mesaj publicului și juriului.

Dansatoul a povestit cum a fost contactat de către echipa de producători a emisiunii „America’s got talent”, în 2020, pentru a participa la o ediție specială „The champions”, alături de alți artiști care au luat locul întâi în țările lor.

Eu am câștigat ‘Românii au talent’ cu un mesaj. În America, s-a întâmplat diferit. Nu mi-am ascultat nici măcar echipa. Am uitat de mine. Eu nu am dansat pe piesa pe care mi-au montat ei. Eu am fost un instrument. Au trebuit să bifeze un rol cu acest personaj venit din România. (…) Mi-ar fi plăcut extrem de mult doar ideea să fiu în fața acelui juriu și să dansez pe manele pe tocuri, pentru că, până la urmă, eu asta făceam în România și ăsta era mesajul meu”, i-a povestit Rengle lui Damian Drăghici.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton