Homepage  / Ultimul număr

„TRON: Moştenirea”, filmul cu cele mai tari efecte

„TRON: Moştenirea”, filmul cu cele mai tari efecte

de Redactia Tvmania

ÎnTRONarea efectelor speciale

Continuarea unui film pe care nimeni nu-l mai ţine minte, „TRON: Moştenirea” se sprijină pe un munte de efecte speciale: filmările au durat 64 de zile, post-producţia – 68 de săptămâni!

.

Disney speră să dea lovitura la box-office cu filmul de faţă, sequel-ul unei pelicule din 1982 (!), „Tron” şi s-au făcut toţi paşii necesari asigurării succesului: filmul are surround sound 7.1 (opt sisteme audio, de jur împrejurul sălii de cinema), e 3D (ce blockbuster care se respectă nu e?), doldora de efecte speciale (cam 1.500 la număr) şi scene pline de adrenalină, a fost promovat intensiv (trei ani la rând!) la Festivalul Comic-Con şi se laudă cu o tehnologie care îmbină „Strania povestea lui Benjamin Button” cu „Avatar”.

Dacă aţi observat că nu am menţionat nimic în legătură cu subiectul, atunci aveţi dreptate: primele cronici indică un scenariu tremurat şi aplaudă filmul doar din punct de vedere tehnic şi vizual.

Aici, se remarcă încercarea reuşită (a confirmat-o şi soţia actorului) de a-l recrea pe Jeff Bridges ca în anii ’80, întinerind digital 100 de forme diferite ale feţei actorului.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton