Homepage  / Vedete româneşti

De ce evită Irina Rimes să publice imagini cu ea în costum de baie. Motivul pentru care se ferește să stea la plajă

De ce evită Irina Rimes să publice imagini cu ea în costum de baie. Motivul pentru care se ferește să stea la plajă
10

de Roxana Mirea,

Irina Rimes, în vârstă de 31 de ani, publică foarte puține imagini cu ea în costum de baie. Ei bine, aflați că artistei nu îi place să stea întinsă la soare ore în șir. În plus, Irina Rimes a precizat că nu obișnuiește să își arate prea mult corpul.

De ce evită Irina Rimes să stea la plajă în costum de baie

Irina Rimes este foarte activă pe rețelele sociale, însă evită să publice imagini cu ea în cotum de baie. Explicația este una simplă. Artistei nu îi place să stea tolănită la soare pentru că preferă să aibă pielea albă. Ea a ținut să precizeze că nu are nimic împotriva celor care aleg să se bronzeze, însă nu îi place cum îi stă ei cu tenul mai închis.

O vacanță nu era în plan, dar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp am trecut-o în plan. Cred că corpul meu are nevoie de odihnă. Dar nu să merg la plajă și să stau la soare. Eu nu mă bronzez. O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât. Dar asta este strict părerea mea. Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul”, a povestit Irina Rimes pentru EGO.ro.

De-ce-evita-Irina-Rimes-sa-publice-imagini-cu-ea-in-costum-de-baie.-Motivul-pentru-care-se-fereste-sa-stea-la-plaja-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum își petrece Irina Rimes timpul liber

Irina Rimes a spus că preferă mai mult vacanțele active. În plus, ea a explicat și în ce condiții ar accepta o vacanță la mare.

„Îmi plac mai mult vacanțele active, decât vacanțele pasive. Îmi place dintr-o vacanță de două săptămâni o zi să stau pe plajă și să nu fac nimic, dar peisajul trebuie să fie perfect. Oceanul trebuie să fie turquoise, nisipul trebuie să fie alb și palmierul trebuie să fie înalt. Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic. În rest îmi place să iau ATV-ul să mă plimb, să mă răstorn, să fac tot felul de chestii”, a mai povestit Irina Rimes.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton