Homepage  / Vedete româneşti

De ce făcea CRBL curățenie după Smiley și Marius Moga atunci când stăteau în chirie. „Au fost niște ani de zile foarte grei”

De ce făcea CRBL curățenie după Smiley și Marius Moga atunci când stăteau în chirie. „Au fost niște ani de zile foarte grei”
11

de Roxana Mirea,

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns la mai multe întrebări directe și incomode. Întâlnirea cu Smiley și Marius Moga i-a influențat destinul, iar cu trupa Simplu, CRBL a cunoscut celebritatea. Artistul a vorbit despre cum a fost nevoit să se mute la București și cum a ajuns să stea în chirie alături de Smiley și Marius Moga.

CRBL a făcut curățenie după Smiley și Marius Moga

În vârstă de 44 de ani, CRBL este un nume răsunător în industra muzicală românească. Întâlnirea cu Smiley și Marius Moga i-a influențat destinul, iar cu trupa Simplu, CRBL a cunoscut celebritatea.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, CRBL a vorbit despre cum a fost nevoit să se mute la București, căci nu mai putea să facă naveta de la Pitești, și cum a ajuns să stea în chirie alături de Smiley și Marius Moga.

Ei bine, chiria și cheltuielile erau împărțite la trei, însă CRBL avea cei mai puțini bani, așa că atunci când venea rândul lui să cumpere mâncare, nu mai dispunea de resurse financiare. Așadar, pentru a fi corect cu colegii lui de apartament, CRBL făcea curățenie.

CRBL la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Aceia au fost niște ani de zile foarte grei pentru că abia mă mutasem în București. Bucureștiul înseamnă foarte multă agitație, mai ales în domeniul ăsta al nostru. Marius era deja în pâine, cunoștea multă lume influentă din domeniu și atunci dacă stăteam sub același acoperiș toți trei, Moga compunea, se vedea cu foarte multă lume, Smiley compunea și el, eu de unde să produc bani, produceam doar din concerte. Ei mai produceau și separat și atunci eu cum să suplinesc în casă, să-mi fac cumva simțită prezența. Ok, cumpărăm azi pateu, mâine, pateu, dar mai vine vremea să mai mâncăm și altceva și atunci asta încercam, să fac prin casă așa cum m-a învățat mama, să încerc să ajut cum pot”, a spus CRBL despre anii petrecuți în chirie alături de Smiley și Moga, potrivit kanald.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton