Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce folosește Daniel Pavel cuvinte „bizare” la „Survivor România” 2022. Ce studii are prezentatorul TV

De ce folosește Daniel Pavel cuvinte „bizare” la „Survivor România” 2022. Ce studii are prezentatorul TV
8

de Andra Stana,

Daniel Pavel este prezentatorul Survivor România 2022. Fanii show-ului de la Pro TV au remarcat în repetate rânduri faptul că Daniel Pavel folosește de multe ori cuvinte „ieșite din comun” atunci când prezintă emisiunea. Iată motivul pentru care „Domnul Dan” are un limbaj atât de diferit de cel uzual.

Atunci când prezintă Survivor România 2022 și când trebuie să comenteze modul în care se descurcă participanții în timpul probelor, „domnul Dan” folosește multe neologisme, dar și cuvinte din domenii ca fizica sau matematica. Vocabularul său reprezintă un semn distinctiv al faptului că a studiat mult la viața lui, scrie cancan.ro.

Ce studii are “domnul Dan”. “Mersul la marină mi s-a părut absolut natural”

Daniel Pavel este absolvent al Liceului de Marină “Navrom” din Constanța. Atunci când era mic, își dorea să fie explorator. Prezentatorul TV era pasionat de lectură și de marii exploratori ai lumii.

“Tranziţia a fost tot din sfera lecturilor, adică citeam foarte mult în anii ’80. Am beneficiat de o bibliotecă impresionată pe care o are tatăl meu. Am avut o bibliotecă în care mi-am construit lumi imaginare, atunci când nu aveam acces la filme.

Ca şi pasionat de Columb, Bartolomeu Diaz sau Magellan, mersul la marină mi s-a părut absolut natural. Ce nu am realizat, adică nu a fost cazul, era că în 1990 când am plecat la drum eu puteam să fac un liceu în Bucureşti, eram bun pe matematică, istorie, însă ceva m-a atras la Liceul de Marină Navrom din Constanţa”, a declarat recent „domnul Dan”.

După ce a lucrat mai mulți ani pentru marina comercială, Dan Pavel a intrat în lumea media și a radioului. A prezentat o emisiune la Antena 3, după care a fost gazda unei emisiuni la radio RFI.

De-ce-foloseste-Daniel-Pavel-cuvinte-„bizare-la-„Survivor-Romania-2022.-Ce-studii-are-prezentatorul-TV-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cât câștigă Daniel Pavel din prezentarea Survivor România 2022

Acum este prezentator la Survivor România 2022, unde încasează un salariu pe măsură.

Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la Pro. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic” spunea Dan Pavel în luna ianuarie, mai scrie sursa citată

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton