Homepage  / Vedete străine

De ce Julia Roberts și George Clooney n-au avut niciodată o relație amoroasă. Ce apreciază cel mai mult unul la celălalt

De ce Julia Roberts și George Clooney n-au avut niciodată o relație amoroasă. Ce apreciază cel mai mult unul la celălalt
6

de Roxana Mirea,

George Clooney și Julia Roberts au împărtășit noi detalii despre prietenia lor - inclusiv motivul pentru care nu au avut niciodată o relație amoroasă. Clooney, în vârstă de 61 de ani, și Roberts, în vârstă de 54 de ani, au apărut într-un interviu pentru Access Hollywood, difuzat miercuri, înainte de lansarea viitorului lor film, „Ticket to Paradise”.

Motivul pentru care George Clooney și Julia Roberts n-au avut niciodată o relație

În timpul interviului, gazda Kit Hoover le-a adresat vedetelor întrebări cu foc rapid despre prietenia lor care datează de mult timp.

Când a fost întrebat despre prima impresie pe care și-au făcut-o unul despre celălalt, George Clooney a spus că Julia Roberts „m-a făcut să râd”, iar ea l-a numit „blând”. Actorii au fost apoi întrebați despre calitatea pe care o admiră cel mai mult unul la celălalt – Clooney a lăudat „bunătatea” colegei sale, iar Roberts a spus că îi respectă „tăria de caracter”, potrivit People.

Hoover le-a adresat apoi o întrebare pe care mulți fani și-o pun de ani de zile: „Ați avut vreodată o politică de a nu avea niciodată o relație amoroasă… Cu ani și ani în urmă, înainte de a avea o relație?”.

Să nu avem niciodată o relație? Nu cred că era nevoie să stabilim asta!”, a spus Julia Roberts.

Cannes Money Monster Screening 8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

George Clooney: „Julia a fost mereu într-o relație”

Clooney a oferit un context mai amplu despre motivul pentru care nu au dus niciodată lucrurile la „un alt nivel”. Potrivit actorului, „Julia a fost mereu într-o relație, sau eu am fost într-o relație. Și ne-am împrietenit imediat. Așa că nu a fost nimic între noi, dar a fost numai distracție pentru noi.”

George Clooney și Julia Roberts au jucat în mai multe filme împreună. Printre filmele lor de pe ecran se numără „Ocean’s Eleven” din 2001, „Confessions of a Dangerous Mind” din 2002, „Ocean’s Twelve” din 2004 și „Money Monster” din 2016.

În cea mai recentă colaborare a lor, cei doi interpretează rolul unui cuplu divorțat care face un „armistițiu” pentru a o împiedica pe fiica lor (Kaitlyn Dever) să se căsătorească cu un bărbat pe care tocmai l-a cunoscut. „Ticket To Paradise” ajunge în cinematografe pe 21 octombrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton